Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Vaan eikös ole mukavaa hommaa jos ei kiputiloja lasketa. Ihan hyvän määrän sait kuitenkin ammuttua ☺️

Oli kyllä ja hyvin mielenkiintoista. Hurjan paljon asioita pitää tehdä ja huomioida ennen sitä varsinaista laukausta. Hyväksi ampujaksi tuleminen vaatinee älyttömän määrän oikein meneviä toistoja eli varsinainen taitolaji kyllä kyseessä. Taikka jos haluaa vaan räiskiä, niin voihan kai niinkin tehdä, jos on oma tila, missä paukutella.

Ps. Yllättävän monipuolisesti saa aseen muutamat irto-osat tungettua väärinpäin lähes paikoilleen 😅 Jopa lippaan panostuksen voi aloittaa väärin.
 
Clock 17

katso liitettä 253322

Osasin ennakoida TOS-käden oireilua - ja totisesti kipu ja puutuneisuus iski nopeasti jo kurssin aikana ☹ Tänään ei sitten kovin paljoa kädellä tehdä. 60 laukausta ammuttiin ja lisäksi ampuma-asennon ja tähtäyksen kuivaharjoittelua ja nuo staattiset "pidä käsi paikallaan irti kehosta" on TOSille myrkkyä.
3-5 metrin matkalta osumatarkkuus oli hyvä (sivuhajontaa ei paljoa ollut ja kaikki osumat viiden sentin sisällä) huonontuen reippaasti matkan pidentyessä: 20-25 metristä koko tauluun osui enää neljä 15:sta laukauksesta!

Kivun lisäksi ampuminen oli myös pelottavaa. Kun ase oli ihan oikeasti ladattu ja tuli "ampukaa"-käsky, niin kaikki verenpainetta, sykettä ja hengitystiheyttä mittaavat monitorit olisivat kyllä riehaantuneet. Jo siis ennen sitä laukausta ja rekyyliä. Fyysinen hätäreaktio oli yllättävän voimakas.


TOSin vuoksi pistooliammunnan jatkuva harrastus lienee mahdotonta. Samalla tavalla kuin keilaaminen ja kaikki mailapelit. Näin ollen sellainen maahan tuettu ammuntalaite olisi tarpeellinen ja täysin perusteltavissa oleva!

Kurssista kiitämme: kouluttajien riittävää lukumäärää, selvää kielenkäyttöä ja sateetonta keliä.

Kurssista moitimme: hyttysten määrää.
Ihan normaalia henkilöllä joka ei ole ampunut juuri koskaan millään. Pistoolilla maaliin osuminen on todellisuudessa huomattavasti vaikeampaa kuin elokuvissa.

Toki asiaan jonkun verran vaikuttaa myös Glockin liipaisin/laukaisu, joka on lievästi sanottuna karmea.
 
Tossa ku noita mellakoita kattelee ni tulee väkisinkin mieleen seuraava ajatus, näyttäkää näitä videoita näille onnettomille typeryksille jotka luulevat soutavansa välimeren yli Eldoradoon. Maailma on ihan yhtä julma tälläkin puolella jorpakkkoa, orjaks joudut johonkin pajaan raatamaan ja asut saatanallisessa helvetissä slummissa.

Kauhean kaoottista ja kontrolloimatonta säädöksistä piittaamatonta tämä nykyinen orjakauppa missä eksploitataan pieni joukko tulijoita halpatyövoimaksi ja valtavat massat jäävät veronmaksajien rahan, terveyden ja hengen uhaksi tänne. Jos palautettaisiin ihan rehellinen vanha kunnon orjakauppa niin kaikki voisivat paremmin. Palaisi kaikki normaalit (tavaran) liikkumiseen liittyvät säännökset, tuopa kumiveneellinen tupakkia tai vesimeloneja Välimeren yli ilman minkäänlaisia asiaankuuluvia dokumentteja niin takaisin menee tai hävitykseen ja sakot päälle. Ei todellakaan ole ok. Mutta kumiveneellinen ihmisiä niin kaikki järki ja säännökset lentää ikkunasta ulos, käsittämätöntä. Kun olisi sivistynyt orjakauppa eikä mitään ”pakolaisia” niin kaikki olisi verotettavaa, tuontiin haettaisiin asialliset luvat jne ja tuodut hyödykkeet eivät alkaisi rasittamaan veronmaksajia. Ja niitä tulisi oikea tarpeellinen määrä.
 
Hurjan paljon asioita pitää tehdä ja huomioida ennen sitä varsinaista laukausta.

kyllä, se on äärinmäisten monimutkaisten asioiden seuraus NAIsenkin kanssa ennen kun kuti lähtee
 
Terveyskesäloma ei ala vahvasti. Tuskan tissuttelun lisäksi aamu alkaa kebabilla.

Toisaalta loma alkaa virallisesti vasta huiomenna.
 
Hirveä keli ulkona.

Kana pyörii munassa, valvon tilannetta riippumatossa siemaillen olutta, mutta en tiedä pitäskö laittaa paita päälle vaiko eikö.. Vähän on viileä mutta kun pilvi menee tieltä pois on mukavan lämmin.. #ongelma
 
Se olis loma lusittu. Missä se korona on kun sitä eniten kaipaa? Tosin kyllä MELKEIN helpommalla pääsee töissä, molemmilla kerroilla ollut nelisen päivää tautia ja melkein kaksi kuukautta hapenotto täysin kadoksissa.

Onneksi myös kivoja hommia seuraava kuukausi vaikka työvuorot onkin ihan aunuksesta. Silti, en kotoa pois halua.
 
Ps. Yllättävän monipuolisesti saa aseen muutamat irto-osat tungettua väärinpäin lähes paikoilleen 😅

Minuakin houkuteltiin kurssille. Kyseinen henkilö naureskeli juurikin sitä, että hetki sen jälkeen, kun kouluttaja näyttänyt, mitä pitää tehdä ja kannustanut porukkaa, että "ei sitä voi kasata väärin", niin takarivistä oli kuulunut, että "mulla on tämä osa jumissa tässä, eikä lähde irti". :LOL:

En ole ilmoittautunut kurssille. 😅
 
Back
Ylös Bottom