Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Kauhean tylsää täällä saikkulassa. Pitäisi keksiä jotain pientä hulluttelua ajankuluksi. Onko ehdotuksia?

Ajattelin, josko vierailisi vaikka kylmäkirurgialla. Siellä on aina lämmin, kannustava ja tervetullut ilmapiiri.

Piporadio muuten soitti yöllä "mahtava peräsin ja pulleat purjeet" -laulua.

Saikkula on siirtynyt säästökauteen: enää ei ole pikkuhousuja tarjolla. Joutuu siis vetämään pyjamahousut paljaaltaan. Jotenkin on kiusallisen pimppamainen olo. Liikun käytävillä ainoastaan, jos päällä on vähintään kolme aamutakkia.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Oho.

Screenshot_20230519_130220_QuickPic.jpg

No ehkä vähän vetelä munakas riisin päällä on jännä syödä puikoilla.

Screenshot_20230519_170739_QuickPic.jpg

Seekkeri vois alkaa sivupisneksenä diilaamaan kamaa tänne..tai johonkin muuhun kymmenistä surplus kaupoista..

Screenshot_20230519_170713_QuickPic.jpg
 
Miks imisillä on out of office viesti jos ovat töissä? Heti aamusta on pommitettu sähköpostilla, joihin kerrankin on aikaa vastata. Takasin paukkuu out of officea. 🤷‍♀️
TÄRKEÄT ihmiset lähettävät viestejä vapaalla ollessaankin. Sitten valittavat stressiä. Ilman heitä ja heidän vapaalla lähettämiään sposteja firma kuitenkin kaatuisi hetkessä, joten stressiä tulee.
 
Näin muuten viime yönä unta, että ei ole kaljaa, eli pitää mennä ostamaan ja jos ostaisi viskiä samalla. Sitten kuitenkin unessa join kaljaa ja tajusin, että en voi lähteä ostamaan kaljaa koska en voi ajaa kun join kaljaa.

Oispa kaljaa. Ja viskiä.
 
Menikö ohi tai saako udella mikä pisti neidin lekuriin? Kävikö jotain onnetonta?

Jätetään tälläkertaa yksityiskohdat kertomatta. Sanoisinko ympäripyöreästi, että keitti vähän yli. Poliisia tai palokuntaa ei kuitenkaan tarvittu eikä kylmäkirurgialle tullut uusia asiakkaita, joten kaikki meni oikeasti ihan tosi fantsusti. Joo, siis pälli levisi totaalisesti ja päätin vaihtaa ns hiippakuntaa.

Eli todennäköisesti selostan kohta asiaa viikonlopun Iltalärpän erikoisnumerossa, joka on varustettu muutamalla valokuvalla tehohoitolääkäristä elvyttämässä Sylviä 🙄
On muuten komeat mustelmat muistona.

Pitäkää huolta mielenterveydestä 💛
 
TÄRKEÄT ihmiset lähettävät viestejä vapaalla ollessaankin. Sitten valittavat stressiä. Ilman heitä ja heidän vapaalla lähettämiään sposteja firma kuitenkin kaatuisi hetkessä, joten stressiä tulee.

Onneks en ole tärkeä. Olis ressaavaa. Mulla ei tuu sähköpostia eikä teamsia puhelimeen. Työkoneella onely ja kotosalla työkone ei liiku sille tarkoitetusta paikasta. Ja on auki noinikkäästi 8:30-15:30 työpäivinä. Hyvin on pärjänny.
 
Kun parin litran hiilijuoman jälkeen yrittää saada aikaan 💩, tuntuu varmasti samalta kuin ponnistaisi viitosia yhtäaikaa ulos.

(Minun pitää ehkä rajoittaa viestejäni offarille 🤔)
 
Back
Ylös Bottom