Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Loppujen lopuksi melkoailla harvinaista että fine dining paikassa saa edes yhden annoksen naudan lihaa, näin kalavammaisena toivos enemmän yleensäkin punaista lihaa. Mutta jotenkin se kala on mukamas fiinimpiää..

Näin ja miksi aina kalaa täällä kun ei asuta valtameren rannalla, vaan maailman saastuneimman sisämeren äärellä? Kasvatetun punaisen lihan lisäksi olis hirvi, poro, jänis, riistalinnut sun muut, mitään näistä ei saatu, eikö kampasimpukka ole jo so last season eikä edes paikallinen raaka-aine niin miksi? Ja mäti ja raaka kala #jokakerta. Unohtu eka ruokalaji oli joku ankkapallero, että sentään suolasista 2/5 oli muuta kuin vesieläimiä.
 
Näin ja miksi aina kalaa täällä kun ei asuta valtameren rannalla, vaan maailman saastuneimman sisämeren äärellä? Kasvatetun punaisen lihan lisäksi olis hirvi, poro, jänis, riistalinnut sun muut, mitään näistä ei saatu, eikö kampasimpukka ole jo so last season eikä edes paikallinen raaka-aine niin miksi? Ja mäti ja raaka kala #jokakerta. Unohtu eka ruokalaji oli joku ankkapallero, että sentään suolasista 2/5 oli muuta kuin vesieläimiä.
Niin, tietenkin jos on ranskalaistyyppistä fine dining ruokaa tarjoava ravinteli niin poro olisi vähän jännittävä ratkaisu.

Suos koht Kaskis, ei ole kaukaa aineksia.
 
Niin, tietenkin jos on ranskalaistyyppistä fine dining ruokaa tarjoava ravinteli niin poro olisi vähän jännittävä ratkaisu.

Suos koht Kaskis, ei ole kaukaa aineksia.

Hauki ja taimen, en tiä oliko nuo nyt niin kovin ranskalaisia… Ranskalaisittain mieluummin poro. Espoonlahden ukot heittää hauet eli krokotiilit takasin jonkkaan koska syömäkelvoton kala.
Palace tekis mieli bongata kun pitäis olla hienoin, mutta tällä hetkellä menussa 9 ruokalajia kala/meri. Taitaa osittain menut olla jotain ilmastokannanottoja, vähennämme punaista lihaa.😒
 
Tänään tulee täyteen kuukauden kokeilujakso ilman punaista lihaa.

Tuloksena voi mainita ainakin hyvin laihtuneen lompakon kun kala on niin pirun kallista.
 
Hauki ja taimen, en tiä oliko nuo nyt niin kovin ranskalaisia… Ranskalaisittain mieluummin poro. Espoonlahden ukot heittää hauet eli krokotiilit takasin jonkkaan koska syömäkelvoton kala.
Palace tekis mieli bongata kun pitäis olla hienoin, mutta tällä hetkellä menussa 9 ruokalajia kala/meri. Taitaa osittain menut olla jotain ilmastokannanottoja, vähennämme punaista lihaa.😒
Aina voi myös tilata kalattoman vaihtoehdon. Silloin jo vähän mitataan mielikuvitusta, miten puute paikataan, joskus otetaan vain proteiiiini pois (buuu) joskus korvataan toisella tai kasviksilla.
 
Aina voi myös tilata kalattoman vaihtoehdon. Silloin jo vähän mitataan mielikuvitusta, miten puute paikataan, joskus otetaan vain proteiiiini pois (buuu) joskus korvataan toisella tai kasviksilla.

Olis kova veto palacessa kun 9 ruokalaatua joutuisivat vaihtamaan. Vai toisivatko vaan lautasia pelkällä kastikkella?😁
 
Tänään tulee täyteen kuukauden kokeilujakso ilman punaista lihaa.

Tuloksena voi mainita ainakin hyvin laihtuneen lompakon kun kala on niin pirun kallista.

Aikansa jaksaisi ja tähän se päätyisi…
EB403238-AFE0-4E79-958A-744D820C5AAF.jpeg
 
Olis kova veto palacessa kun 9 ruokalaatua joutuisivat vaihtamaan. Vai toisivatko vaan lautasia pelkällä kastikkella?😁
Kyllä "kunnon" ravintoloilla on mietitty erikoisruokavaliot myös huomioitavaksi jo etukäteen. Kala-allergisia tuppaa aina isommista porukoista löytymään. Muistaakseni vain kerran ollut ratkaisu "jätetään pois".
 
Back
Ylös Bottom