- Liittynyt
- 17.9.2015
- Viestejä
- 4 401
- Ikä
- 35
Ahh olitkos lähdössä kuha-retkelle tänäänVain siksi että laitoin eväitä ja en ehtinyt raportoida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ahh olitkos lähdössä kuha-retkelle tänäänVain siksi että laitoin eväitä ja en ehtinyt raportoida
1x tsek.
Ette arvaa mikä.
Loppujen lopuksi melkoailla harvinaista että fine dining paikassa saa edes yhden annoksen naudan lihaa, näin kalavammaisena toivos enemmän yleensäkin punaista lihaa. Mutta jotenkin se kala on mukamas fiinimpiää..
Niin, tietenkin jos on ranskalaistyyppistä fine dining ruokaa tarjoava ravinteli niin poro olisi vähän jännittävä ratkaisu.Näin ja miksi aina kalaa täällä kun ei asuta valtameren rannalla, vaan maailman saastuneimman sisämeren äärellä? Kasvatetun punaisen lihan lisäksi olis hirvi, poro, jänis, riistalinnut sun muut, mitään näistä ei saatu, eikö kampasimpukka ole jo so last season eikä edes paikallinen raaka-aine niin miksi? Ja mäti ja raaka kala #jokakerta. Unohtu eka ruokalaji oli joku ankkapallero, että sentään suolasista 2/5 oli muuta kuin vesieläimiä.
Niin, tietenkin jos on ranskalaistyyppistä fine dining ruokaa tarjoava ravinteli niin poro olisi vähän jännittävä ratkaisu.
Suos koht Kaskis, ei ole kaukaa aineksia.
Tänään tulee täyteen kuukauden kokeilujakso ilman punaista lihaa.
Tuloksena voi mainita ainakin hyvin laihtuneen lompakon kun kala on niin pirun kallista.
Aina voi myös tilata kalattoman vaihtoehdon. Silloin jo vähän mitataan mielikuvitusta, miten puute paikataan, joskus otetaan vain proteiiiini pois (buuu) joskus korvataan toisella tai kasviksilla.Hauki ja taimen, en tiä oliko nuo nyt niin kovin ranskalaisia… Ranskalaisittain mieluummin poro. Espoonlahden ukot heittää hauet eli krokotiilit takasin jonkkaan koska syömäkelvoton kala.
Palace tekis mieli bongata kun pitäis olla hienoin, mutta tällä hetkellä menussa 9 ruokalajia kala/meri. Taitaa osittain menut olla jotain ilmastokannanottoja, vähennämme punaista lihaa.
Aina voi myös tilata kalattoman vaihtoehdon. Silloin jo vähän mitataan mielikuvitusta, miten puute paikataan, joskus otetaan vain proteiiiini pois (buuu) joskus korvataan toisella tai kasviksilla.
Kyllä "kunnon" ravintoloilla on mietitty erikoisruokavaliot myös huomioitavaksi jo etukäteen. Kala-allergisia tuppaa aina isommista porukoista löytymään. Muistaakseni vain kerran ollut ratkaisu "jätetään pois".Olis kova veto palacessa kun 9 ruokalaatua joutuisivat vaihtamaan. Vai toisivatko vaan lautasia pelkällä kastikkella?
Väliraporttina todettakoon, että ravinnon saanti on turvattu moneksi päiväksi. Lähes kolmen kilon kuha on jo komian kokoinen kalaAhh olitkos lähdössä kuha-retkelle tänään