Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Aloitellut varovaisesti selkärangan manipuloinnin jos pääsisi eroon eteenpäin työntyneestä kupolista. Nyt ainakin kunnon niskajumi ja tästä seurannut päänsärky.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Voitte laittaa 4 vuoden päästä tilille, mutta oon niinku aikas varma, että seuraavaksi on taas vähän toisenlainen kokoonpano hallituksessakin.

Tehokkain keino laskea puolueen kannatusta on ehdottomasti pääsy hallitusvastuuseen.

Oppositiosta on helppo luvata ns kymmentä hyvää ja yhdeksää kaunista äänestäjille etenkin, kun osa äänestäjistä sinnikkäästi uskoo, että kun "meidän poika pääsee eduskuntaan niin alkaa asiat muuttumaan, nih" tiedostamatta sitä, miten päätöksiä tehdään yhteistyön ehdoilla - meillä on demokratia, ei diktatuuri - ja kuinka monimutkaisista asioista on kyse.
 
Tässähän on koko amerikkalaisen politiikan ydin, demokraatit kiihottavat rotujuttuja ja epäoikeudenmukaisuusjuttuja, että tulisi mellakoita. Mainostavat sitten itseään sinä sovittelevan mukavana puolueena, että kun he vallassa, niin ei tule mellakoita kun he puhuvat niin mukavia ja jakavat rahasi n:lle niin rauhoittuvat.
Ja republikaani joka ei tätä kiihottanut tai halunnut, haluaa kuitenkin olla kykenevä puolustamaan omaisuuttaan ja terveyttään, eli haluaa pitää aselait vapaamielisinä ettei demokraatin kiihottama n tule sisään kiskan luukusta.
Eli kaikkien ongelmien syy ja juuri on demokraatit aka demarit, vasemmisto, vihervasemmisto, kommarit. Aina halunneet kiihottaa ihmisiä kaikkeen muuhun paitsi työntekoon.
Senhän totesi aikoinaan jo The Jarikin, että jos jossain on joku ongelma niin juurisyy siihen on demarit.
 
qt! miksi?

tiukka anaalyysi: kaivataan

Ensimmäinen vuosineljännes 2023: Vahva alku vuodelle - liikevaihto kasvoi 27 prosenttia ja EBITA kasvoi 40 prosenttia

 
Kissa vai tuoli?

Meillä kissa nauku koko vitun yön. Palkitsen hänet yöllä tai kahdella autotallissa. Hällä siellä hiekkalaatikko, vettä, ruokaa ja peti. Ja voi naukua niim balijo ku halajaa.
Tuoli. Kissa kyllä myös kikkaili koko yön. Sen lisäks, että kävi puklaamassa tähän tuoliin, niin perus pomppi sängyssä, tiputteli kamaa pöydiltä ja maukui menemään. Ilmeisesti tää kortisonikuurikin vähän nosti kierroksia, että nukuin jo muutenkin hemmetin katkonaisesti, ja tuo ei varsinaisesti auttanu asiaa..

Mutta minkäs teet. Tuo on kissojen hommaa.
Jos ei ihan pakko ole olla Aeron, niin Mirrakin on vähintäänkin erittäin hyvä tuoli myös. Itselläni on nykyään vielä Mirraakin edukkaampi malli, Sayl. Hyvin siinä selkä ja hanuri ovat viihtyneet.

https://ktinterior.fi/tuote/mirra2-graphite/

On kyllä taas Hermannien hinnat nousseet viimeisten vuosien aikana mukavasti.
Tattis vinkistä, pitääpä kurkata. Täällä keskisessä suomessa Millereitä ei taida päästä testaamaan missään, mikä pieni miinus, mutta tuumataan. Pakko tänne joku on varmaan tilata.. jaksa ruveta tätä kuuraamaan ja vaihtamaan käsinojia ja mitä lie.
 
13342AB6-4992-4309-A793-A55133B6B13C.gif
 
pitäiskö ne moporahat siitä sitten kotiuttaa?

entä jos ei kauppoja synny, mihin sen käteisen sitten panee????+
 
Kissojen pääasiallinen homma näin kevään tullen on infernaalinen sekoilu. Meinaa kotikonttorilla ollessa seota itsekin noiden kattien takia.
 
^ ei ne meillä näin päiväseltään juuri muuta tee kuin nukkuu.

Toinen saattaa mönkiä kaveriksi, kun ite menee lounastaan / sohvalle.

Välillä tää aktiivisempi tylsistyy ja alkaa mouruamaan ja ravittamaan, mutta aika hyvin saa kyllä työnsä tehdä. Noi yöt välillä vähän eri juttu :D
 
^ ei ne meillä näin päiväseltään juuri muuta tee kuin nukkuu.

Toinen saattaa mönkiä kaveriksi, kun ite menee lounastaan / sohvalle.

Välillä tää aktiivisempi tylsistyy ja alkaa mouruamaan ja ravittamaan, mutta aika hyvin saa kyllä työnsä tehdä. Noi yöt välillä vähän eri juttu :D
No, puolensa molemmissa. Meillä lähinnä ei voi öisin pitää mitään ovea kiinni, raivokas raapiminen aina, ja sitten ovat tyytyväisiä kun ovi avataan ja näkevät että siellä ei ollutkaan mitään kiinnostavaa. Muuten antavat pääosin nukkua rauhassa.
 
Pitäisikö pääkaupungin poliisilaitokselta tiedustella onhan vesitykit valmiina jos Paavo alkaa vappuna riehumaan.
 
Back
Ylös Bottom