Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eli kun neuroleptejä - jotka vaarallisiksi lääkkeiksi tiedetään - hövelisti suositellaan, niin miksi kannabis on perkeleestä? Miksi en voi reseptillä ostaa apteekista tutkittua kannabista ja kokeilla, auttaako se krooniseen selkäkipuun, TOSin aiheuttamaan hermosärkyyn, toisinaan hyökkäävään ahdistukseen tai pahaan unettomuuteen? Kyllähän tämä on ihmeellistä.

Niin lainkuuliainen, epäluuloinen ja nössö olen, etten mistään katukaupasta lähtisi kannabista kyselemään. En halua olla tekemisissä huumevekkuloiden kanssa.
Joo tässä täytyy tietenkin erottaa lääkekannabis ja päihdekannabis toisistaan. Vaikutuksiltaan erilaisia, lääkekannabista käytetään jossain määrin ainakin MS-taudin tai epilepsian hoidossa.

Mitä tulee päihdekannabikseen, niin on olemassa oleva riski että haittavaikutukset on suurempia kuin hyödyt. Kipu lähtee, mutta puhkeaa skitsofrenia.
 
Minä katselin noita eilen netistä.

Ehkäpä käyn jo tänään ostamassa (koska Perintö mahdollistaa nyt kaikenlaista 💛)
Minulla on Beurer EM49 TENS EMS -hierontalaite. On jäänyt vähälle käytölle vaikka tekisi varmaan ihan hyvää. Ei siis ainakaan huonoja kokemuksia, varmaan olisi parempiakin, jos olisin käyttänyt enemmän. Pitäisi kyllä (aivan kuten taas aloittaa yin-joogakin) tämän jännitysniskan vuoksi. Taidan kaivaa kaapista samantien!
 
Minulla on Beurer EM49 TENS EMS -hierontalaite. On jäänyt vähälle käytölle vaikka tekisi varmaan ihan hyvää. Ei siis ainakaan huonoja kokemuksia, varmaan olisi parempiakin, jos olisin käyttänyt enemmän. Pitäisi kyllä (aivan kuten taas aloittaa yin-joogakin) tämän jännitysniskan vuoksi. Taidan kaivaa kaapista samantien!
@Sylverö
HBQyD3Q.png




qKgm9bb.png




HjGaiu4.png



WE7FSQF.png

@Wombut , jos meinasit vastata vienoon joululahjatoiveeseen esim. tämmöisellä, osta samantien ylimääräisiä "lätkiä" - teilläkin on koiratalous ja kun nuo karvaantuu, niin tarttuvat tietysti iholle heikommin. Jonkin verran voi puhdistaa kyllä mutta silti.
 
No höh!

Yleensä aina jostain buffasta löytyy leikkeleitä, mutta ei tänään. On 'Rakenna oma burgerisi' buffaa ja tortillabuffaa, kumpikaan ei sytytä. Lähin vaihtoehto kai Kievin kanaa.
 
Tuli mieleen ihan mielenkiitonen podcast, kannattaa katsoa ajatuksella, jos aihe kiinnostaa. Aaron Soivio oli myös mukana Logged In dokumentti sarjassa joka esitettiin Yle Areenassa.

View: https://youtu.be/3Xt41nLqcMg


Tässä Logged In jakso.

View: https://youtu.be/-L081ly3WgU


Tuo Logged In -sarja on kyllä riipaiseva. Ja suututtava. Ei tämä mikään lintukoto-onnela kaikille ole. Ihmisestä pitäisi saada kiinni jo hyvissä ajoin ennenkuin ollaan tuossa pisteessä. Kaikilla kun ei vastakkaisista väitteistä huolimatta ole niitä tasa-arvoisia mahdollisuuksia elämässään. Voi joutua ö-mappiin heti munasolun hedelmöitymishetkellä 😪
 
Ostin K-marketista vitriinistä Vaasan Lihapiirakan. Noin periaatteessa lihapiirakoista en välitä, kehnoa ravintoa, rasvaisen munkin sisällä riisillä jatkettua halpaa jauhelihaa. Mutta tämä oli kyllä niin hiton hyvin paistettu sellainen rapsakka pinta ja muutoin kuohkean pehmoinen. Vielä kun laittaisivat vähän enempi lihaa, niin voisin kääntyä lihapiirakkamyönteiseksi.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom