Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Omassa punkassa on grand canyonin kokoinen painauma kun läski siinä maannut vuosikymmenen. Samalla voisi mukautua tosiasioihin ja 120 -> 80 niin jäisi tilaa tärkeämmälle.

Netistä ei kuitenkaan löydy hintoja ja en ole uskaltanut vielä liikkeeseen mennä.

Tiukassa on tila jos omasta punkasta pitää irrottaa 0,8m2 ja rahanmenoa plus sorttikäynti tulee. Onko tämä asia varmasti loppuun asti ajateltu?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mitä sillä moottorilla tekee? Kai sillä vehkeellä pääsee töihin?

Ei tarttis niin aikasin aina nousta
homer-simpson-the-simpsons.gif


Istumaan nousuja.
 
Jeesus, melkein osaa kirjoittaa..tai osaa mutta syytän nyt vaikka ikänäköä ettei huomaa kaikkia swipe kirjoituksen virheitä.
Ihmiset lukevat ihan sujuvasti, vaikka muutama kirjain tai sana olisivat vain sinne päin.
 
Ihmiset lukevat ihan sujuvasti, vaikka muutama kirjain tai sana olisivat vain sinne päin.
”Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteers be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe."
 
En tiiä jaksaako Cyberpunk 2077:aa animena kattoa, mutta nakuttelin sen tarinaa pelaten pitkin yötä eilenkin läpi, kun viimein sain aikaan semmoisen hahmobuildin, jolla voi järkevästi pelatakin.

Ja annoin vain puoliksi periksi roskaruoan / suolan himolleni ja tilasin Foodoran sedältä HK:n sinistä, Pepsi maxia ja oliiveja :D Noista rakentuu illan gourmet-illallinen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom