Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Taas tuon naapuritalon ukon pitää käydä pistämässä moponsa pörisemaan 3-5 kertaa päivässä minuutiksi pariksi.

Mikähän tarkoitus moisella on?
 
pitäisiköhän sitä kans jo ensiviikolla kokeilla lähtiskö käyntiin
 
1589466673872.png
 
On juu, tuli siihen sitäkin harjoteltua miten ne saa piirrettyä näkyviin. Sai niihin niiden paksuudenkin viitauksena, mutta nappasin ne pois.

SolidWorksilla tulee leikittyä kaikki 3D hommat. Tämä nyt uusi valtaus 3D mallinnuksen rinnalle. On kyllä hieno ohjelma.

Pääsin lopulta kolmen jälkeen yöllä nukkuun kun aloin vielä harjoitteleen, kuinka saan tehtyä flat patterneja (ei kuvan palaa mitä suomeksi). Eli esim tuosta alla olevasta piirretystä kappaleesta, kun haarautuu putki, niin sen haarautuvan putken sapluunan teko:
katso liitettä 218008
Sapluuna tulostetaan A4 ja leikataan irti. Tämän jälkeen voi sitten kierittää paperin putken ympärille ja piirtää sapluunalla halutun muodon putkeen. Näin sen pitäisi sitten istua tuohon pystyputkeen kuin nenä päähän.

Tuossa sitten putken sapluuna levynä alla 1:1.
katso liitettä 218009
Mielenkiintoista ajankulua varmasti. Onnistuu näköjään jopa noi rasitustestit tuolla ohjelmalla, voit testata leuvvanvetotelineen kestävyyden.
Ittellä ei ole kokemusta muuta kuin noista ilmaisohjelmista. Joku Blenderi on ihan hirvee käyttää. Ja sitten kun on pari viikkoa käyttämättä ei muista enää niitä miljoonaa näppäinyhdistelmää.
Ja noita enemmän taiteiluun suunnattuja ohjelmia käyttänyt joskus, Sculptris, ZBrush....Mutta ne nyt on ihan erilaisia ja eri käyttöön.

Ootko youtubessa kattellut noita James Brutonin viteoita? Siinä on aika mestari 3D tulostuksessa ja robottiensa koodailussa.
 
Taas tuon naapuritalon ukon pitää käydä pistämässä moponsa pörisemaan 3-5 kertaa päivässä minuutiksi pariksi.

Mikähän tarkoitus moisella on?
Täällä on ihan samanlainen tapaus. Yrittää kai saada mopedinsa käymään mahdollisimman laiskalla tyhjäkäynnillä, aina se vaan hieman kuulostaa hidastuvan.
Nyt se kuulostaa tämmöseltä: pröt......pröt...pröt......put......pröt........put................vittu, sammu. Uudestaan.
Hetken säätörituaalinsa jälkeen tekee jonkun tärkiän jäätelönhakureissun, n. 5-10min.
 
No voi v*ttu x 100.

Tiedustelin toivorikkaana joogasalini avautumista: syksyllä, jos tilanne sallii :confused:

Miksi ei 1.6.? Pienet ryhmät, omat joogamatot, kaikilla voisi olla maskit/kaasunaamarit, juomapulloissa pelkkää käsidesiä, isommassa salissa parin metrin turvaväli mahdollinen, rauhallista yinjoogaa... NIIN EI.

Minun pää räjähtää juuri nyt. Tarvitsen rekkalastillisen kolmiolääkkeitä. Suklaata!

Kuten huomaa, ei aiempi joogaus ole vielä tuottanut riittävää harmoniaa ja mielenrauhaa.
Luin nopiasti että joogapanot, no ei ihmekkään että se sinne kaipailee.
 
Back
Ylös Bottom