Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tsiliä tsyntyy.

Screenshot_20200511-201818_Gallery.jpg
 
Nooh, ei kai näitä koskaan muutenkaan järjellä 😄. Ei vaan, äänilähde kun on varsin lähellä kuulijaa, tiettyyn rajaan asti voi äänimaailmaa muuttaa valinnoilla mieluisammaksi, sisällä toki enemmän ja helpommin.

Ei sitä joo kuuntelemalla tule niin keskittyneesti kuunneltua, mutta kyllä sitä välillä keskittyy paljussa tai sohvalla löhoillessä.

E. Ja nythän ei siis puhuta mistään ultimate ulko-hifi:stä, vaan nykyisellään ulos oonkärrättyon päätyneet keräilyeriä, eli vanhan sisiäsetin kajareita ja vahvarina ex-kotiteatterivahvari.
Aivan. Mikä jottei tosiaan, jos on sopivat puitteet ja intoa laittaa :) Varsinkin kaikissa illanistujaisissa mukavaa, jos saa musat soimaan ja aina parempi, jos ne saa tulemaan laadukkaasti.

Itellä ois vanha Philipsin stereosarja makaamassa porukoiden varastossa. Just ehkä johonkin autotallikäyttöön pystyy kuvittelemaan. Holtiton bassokorostus, niin kuin noissa Philipsin laitteissa tuppas olemaan. Sen verran kurkkasin viimeksi, että luurista sais vedettyä musat kuitenkin soimaan, että ehkä tuolle joskus jotain käyttöä vielä löytyy, jos ei homehdu hajalle sitä ennen.
 
kykeneekö joku teistä kuunnella/katsella tuota Tanelia?
meikäläisen huushollissa televisio sammuu nyt
 
Mun pitäs oikeasti opetella puikolla histaaminen.
Viime talvenakin joutui rakenneteräksiä hitsailee ulkona niin vitutti rakentaa jos jonkinlaista tuulisuojaa että sai migillä hoidettua homman, sellaista pelleilyä ei puikolla oisi ja bonuksena vielä kestävämpi lopputulos.
Tämä sama itellä kyllä kans. Ja sitte tigin kimppuun. Ehkä joskus kuuskymppisenä vois saaha aikaan yhen semmosen sauman, että vois sanoa "mie tein tuon".

Muoks. Migillä kuiten saa perusmateriaalit tarttumaan toisiinsa, puikolla saa vain puikon tarttumaan siihen, jossa maakaapeli on kiinni.
 
Puikolla hitsaus on imo helpoin hitsauslaji.

No ei kyllä oo, migillä se lanka on hallittavan etäisyyden päässä ja räpsähtää vasta ku painat liipasimesta, puikko vapisee jossain 30 sentin päässä ja tarttuu jo ennenku aioit ees aloittaa...

Alkuunkin pääsee suht edullisesti, kun taas tig tai migin ostaa halvan masiinan ni ei saa ku armottoman vitutuksen.
Tää on toki totta.
 
No ei kyllä oo, migillä se lanka on hallittavan etäisyyden päässä ja räpsähtää vasta ku painat liipasimesta, puikko vapisee jossain 30 sentin päässä ja tarttuu jo ennenku aioit ees aloittaa...


Tää on toki totta.
TIG:iä en ole koskaan edes koittanut. Se on enempi sellaiseen hienompaan hitsaukseen.
 
Toinen on sauna- / pesutilojen varustaminen kalliilla äänentoistolla, mitä itellä on vaikea ymmärtää. Meikäläisen vartin saunapyrähdyksiä varten ei ainakaan kannattaisi :D
Sauna on rauhan tyyssija, sinne ei musiikkia tarvi. #hiljaisuudenretriitti

muoks. niin piti kysymäni, että minkälaista teikäläisellä on tuo pihakuuntelu?
Meikäläisellä pihallakin satunnaista, silloin jos, niin tarttis ääntä, kuhan ny kohtuulaadulla.
 
Sauna on rauhan tyyssija, sinne ei musiikkia tarvi. #hiljaisuudenretriitti

Muistelen kaiholla keskusta-asumista, vedenkestävä JBL oli aina mukana taloyhtiön saunassa :heart:
 
Back
Ylös Bottom