Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Muurmannin radan katkaisu voisi olla mielenkiintoinen vaellusreissu. Jostain kohden itärajan syrjäseudulta ihmiskontaktit vältellen ja henkilökohtaisen sotatoimen omaisesti vaeltaisi ilman matkustusasiakirjoja radalle ja takaisin. Olis kyllä varmaan ikävämpi juttu jos jäis kiinni.
Eiköhän siitä sakoilla ja parinpäivän putkalla selviäisi kunhan ei olisi a-tarvikkeita matkassa.
 
Eiköhän siitä sakoilla ja parinpäivän putkalla selviäisi kunhan ei olisi a-tarvikkeita matkassa.

Juu Suomen puolella tuskin sen enempiä, vakuuttaa vaan kovasti että GPS hajosi ja eksyttiin. Joku rikkinäinen GPS olisi hyvä ottaa jo kotoa mukaan todistuskappaleeksi.
Ja onhan tuolla puolen rajaakin selvitty varsin kovistakin tempauksista ihan vaan neljän vuoden pakkotyökakulla ja vuodessa pääsi jo kotiin!
 
Mä voin kyllä lähteä tuollaiselle radankatkaisureissulle, sen verran saisi tarinaa kerrottavaksi että riskin voisi ottaa.
Epäilen että takaisin tuleminen saattaisi olla se haastavampi osuus.
 
Hmm lätythän ei oo mitään herkkuja? Sehän on ihan perusruokaa maitoa kananmunaa jne? Hillo päälle senhän täytyy olla terveellistä onhan kyseessä marja?

Näköjään lättytaikinaa on suhteellisen helppo jatkaa kun alkaa kulhon pohja paistaan.
 
Mä teen letut ilman voita ja keltuaisia niin rasvat on aika vähissä, hiilaria ja prodea käytännössä.
Mutta jos haluaa oikeasti herkutella niin kyllä se vaatii nyrkillisen voita lisäksi.
 
Vihtu kun tää liikkumattomuus vaikuttaa yöuniin, yleensä nukkuu kuin pikkutyttö sen 8 tuntia mutta nyt heräilee keskellä yötä ihan pirteänä pyörimään ja aamulla sitten väsyttää mukavasti.
Pitää varmaan alkaa kanniskelee vaikka kiviä tai jotain.
 
Screenshot_20190904-110551_Chrome.jpg
 
Aika rohkeaa tarkistaa paino heti pääsiäisen jälkeen. Protip: On paljon miellyttävämpää palailla normaaliin syömiseen tämä viikko, saada turvotus pois, tehdä ihan oikeita asioita - ja tarkastaa paino aikaisintaan vasta la-aamuna.
 
Back
Ylös Bottom