Onko kenelläkään käynnyt mielessä, että tuo pömpötys voisi johtua osittain myös esim.tankkauksesta? Kun 70-kiloinen kilpailija saattaa joutua syömään monta kiloa hiilaria, niin paljonkohan 130-kiloinen kilpailija joutuu syömään?
Tässä esimerkki yhdestä King Kamalin tankkaus-ateriasta 2003 NOC:ia varten.
2 cans of peach pie filling
50 oz. of Tropicana Pure Premium orange juice
4 packs of apple cinnamon oatmeal
24 oz. filet mignon
2 scoops dextrose
2 large bananas
Ja jatkossa syödään 2 tunnin välein kolmen päivän ajan + lauantaina, eli kisa-aamuna.
Tietenkin tankkaus tavat vaihtelevat ja aina voi kysyä onko mitään järkeä syödä noin paljoa, varsinkin jos vaikka maha vähän pömpöttää lavalla. Se jokaisen täytyy päättää itse.
Täysi, vähän pömpöttävä kilpailija vs. Tyhjähkö, litteä kilpailija?
Lisäksi Ronnie treenaa isoilla painoilla, perusliikkeitä ja toisin kuin monet muut nuoremmat kilpailijat Ronnie kehittyy vieläkin vaikka ikää on lähemmäs 40v. Ja koko on muuten ollut siellä jo monta vuotta (katso se video), oikeanlainen viimeistely ei. Kuitenkin 2 vuotta sitten Ronnie teki vedoissa 2x360 (paljonko se on nyt?), olisiko tämä mahdollista Wong Hung vyötäröllä? Mutta pitää myös muistaa, että Wong Hung vedoilla tuskin saa Ronnien selkää.
Ja aineista sen verran, että kun Dave Palumbo ennen nosti painoa massakaudella ja kilpaili isonpana maha pömpötti. Nyt kun Dave kilpailee pienempänä ja on muutenkin kireänpänä, maha ei pömpötä (uskoisin, että muut tekijät ovat aikalailla samat). Mutta nyt pienenpänä Dave ei myöskään sen kummemmin kehity offilla, Iso-Ronnie sen sijaan kehittyy.
Ja tuskinpä siinä lääketeollisuuden täytyy mihinkään kehittyä, että kunnoissa eteenpäin mennään. Ensi vuonna lavalla on varmasti (nyt kun se oikea viimeistely-systemi löytyi) isompi ja parempi Ronnie Coleman. Eli sama suuntaus joka on paria poikkeusta lukuunottamatta jatkunut jo vuodesta 1991.
Ehkä Ronnien salaisuus onkin kova treeni, oikeanlainen ravinto, kohtuullinen lisäravinteiden käyttö, pitkäjänteisyys yms.?
Miksi "kaikkimullenytheti"- sukupolvi palaa loppuun jo nuorena, kun vanha koulukunta jyrää vielä vanhana. Trendi on muuten sama niin niin ammattilaistasolla, kuin esim. Suomessa. Voisiko pitkä ja kova työ olla todella siellä kaiken takana!?!