Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
7.4.2003
Viestejä
94
Tuli lueskeltua toi erittäin hyödyllinen threadi siitä, miten maitorahkaa voi sekottaa niin, että siitä tulee hyvää. Kysyisinkin sitten vastapainoksi, minkä kanssa te syötte raejuustoa? Ei viittis vetää päivittäin proteiinin lähteenä pelkkää rahkaa.

Itselläni se raejuusto on menny yleensä paljaaltaan tässä koneen ääressä, joskus tehny tonnikalasalaattia, johon sitä voi pistää. Kerran tuli kokeiltua sitruunapippurin kanssa. Se toikin ihan hyvää vaihtelua makuelämyksiin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Yleensä ihan "raakana". Toisinaan reissumiestä paahtimeen, pari voileipäkinkkua päälle ja vielä siihen raejuustoa päälle. Tuossa annoksessa vaan ei hirveästi tule proteeinia.
Seuraavaks ajattelin kokeilla sotkea tonnikalan kanssa.
 
1.
Sekavihannespakastepussi (250g) mikroon ja raejuuston kanssa sekaisin (siis vihannekset)

2.
Ananasmurska /-palat

Tämän päivän kokeilu: Sekaan huuhdellut suolapähkinät, ei paha
(suolapähkinät yllättävän hyviä, kun huuhtelee ne ensin runsaalla vedellä pastakulhossa ja laittaa sitten uunipelille kuivumaan miedolla lämmöllä)
 
Vadelmahilloa kehiin niin johan menee alas.

edit: melkein unohtui; toi ruisleipä on kans ihan hyvä
 
Yleensä ihan raakana. Tai sitten maitorahkan sekaan terästykseksi.

Mikä raejuusto on muuten halvinta? Ingmanin 400g paketti lähtee hintaan 1.65e.
 
No sä jo ton sitruunapippurin mainitsitkin, mutta toinen hyvä vaihtoehto on pizzamauste!(+rypsiöljy)
 
Raejuustoa+tonnikalaa, ruokalusikallinen öljyä ja sinappia!
:worship: :worship: :worship:

Ja sitten raejuustoa ja jugurttia tai sitten mehukeittoa.
Tota raejuusto+jugurttihommaa syönyt varmaan ekalta tai tokalta luokalta asti ja hyvin vielä uppoaa...
 
Originally posted by purkkis
Tuli lueskeltua toi erittäin hyödyllinen threadi siitä, miten maitorahkaa voi sekottaa niin, että siitä tulee hyvää. Kysyisinkin sitten vastapainoksi, minkä kanssa te syötte raejuustoa? Ei viittis vetää päivittäin proteiinin lähteenä pelkkää rahkaa.

Itselläni se raejuusto on menny yleensä paljaaltaan tässä koneen ääressä, joskus tehny tonnikalasalaattia, johon sitä voi pistää. Kerran tuli kokeiltua sitruunapippurin kanssa. Se toikin ihan hyvää vaihtelua makuelämyksiin.


Kylmäpuristettua rypsi- tai oliiviöljyä laitan lorauksen sekaan. Maku ei tuosta kylläkään paljoa muutu, mutta ei haittaa, kun pidän raejuustosta ihan raakanakin.
 
- raejuusto+4 viljan hiutaleet+mehukeitto+banaani
- valkuaismunakkaan välissä
- raejuustoa+tonnikalaa+öljyä => sauvasekoittimella sekasin ja jääkaappiin, tulee hyvää levitettä, kiinteyden saa sopivaksi testaamalla, mut kantsii ainaki puristaa vedet pois tunasta

niin ja omasta mielestäni 2 % rasvaa -versio hakkaa 0,3:n mennen tullen maussa...
 
Raakana tämä on paras. Piti nyt kuitenkin kokeilla tuon sitruunapippurin kanssa eikä muistu ihan heti mieleen mitään yhtä karseen makusta :urjo:
Hieman yllätyin että noin pahaa.
 
Ihan suoraan purkista vaan. aamuisin ei kyllä pysty syömään, sillon mastuu niin paskalta kun vaan voi. mut muulloin uppoaa mainiosti
 
puuron seassa,ananaspalojen kanssa,itsetehdyn pizzan tai lämpimien leipien päällä juuston tilalla,paistijauheliha-makaronikombon kera,sekavihannesten kanssa and the list goes on...
 
Vedän kolme kertaa päivässä 300g purnukan raejuustoa, kaikki höysteet lienee testattu. Toi aiemmin threadissa mainittu sinappi-systeemi sekä ne huuhdellut suolapähkinät pitää kyllä testata...

Asiaan: ananaspalat on vakio, tuoreet hedelmät sekaan pilkottuna tuo erinomaista vaihtelua ja näppärä matkaversio on sellainen vaaveleiden Bona-purkki, esim. aprikoosi-ananas tai mango.
 
Onneksi tota raejuustoa voi törkätä lähes mihin tahansa mukaan ja minkä tahansa kanssa sekaisin, mutta yleensä sekoitan mukaan kurkkua ja tomaattia tai sitten ananasta...
 
Raejuustosta..

Ehdottomasti ostat Valion mansikka tai vadelma keittoa (HUOM, Hiilariton) eli siinä menee se vihree raita purkissa vinoittain..

Sitten sotket sitä ja vaikka öljyä sekaisin.
 
Originally posted by RiQ


Tämän päivän kokeilu: Sekaan huuhdellut suolapähkinät, ei paha
(suolapähkinät yllättävän hyviä, kun huuhtelee ne ensin runsaalla vedellä pastakulhossa ja laittaa sitten uunipelille kuivumaan miedolla lämmöllä)

halvemmalla ja ehkä helpommallakin pääsee kun ostat 1kg maapähkinöitä (2-2,5€) ja kaadat sekaan "raakana" tai sitten paistat vaikka öljyssä (voissa tulee kyllä parempi). Suolapähkinöitä noista saa kun ripottelee päälle ripauksen pan-suolaa. Tuoreina nuo on kyllä hyviä telkkarin ääressä eikä tarvitse popcornia eikä karkkia.
 
Originally posted by astro
halvemmalla ja ehkä helpommallakin pääsee kun ostat 1kg maapähkinöitä (2-2,5€) ja kaadat sekaan "raakana" tai sitten paistat vaikka öljyssä (voissa tulee kyllä parempi). Suolapähkinöitä noista saa kun ripottelee päälle ripauksen pan-suolaa. Tuoreina nuo on kyllä hyviä telkkarin ääressä eikä tarvitse popcornia eikä karkkia.
Minä nautin raejuustoni pakastevadelmien+sokerin kanssa ja Hyvää on!
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom