Etsiskelin ruokaohjetta, jossa olisi raejuustoa ja rahkaa samassa.
Tässä on aivan ehdoton mässy:
Lady Godivan kiusaus
250 g voita tai margariinia
2 dl fariinisokeria
ripaus kanelia
5 dl kaurahiutaleita
2-3 dl vehnäjauhoja
Täyte:
2 prk maitorahkaa
1/2 dl ranskankermaa
150 g sulaa voita tai margariinia
4 munaa
1-2 dl sokeria
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
vajaa 1 rkl vanilliinisokeria
1 prk raejuustoa
Otetaan vähintään 22 cm:n irtopohjavuoka, joka vuorataan leivinpaperilla. Rasva ja fariinisokeri laitetaan kipossa mikroon ja sulatetaan. Kuuma liemi kaadetaan kaurahiutaleille ja sekoitetaan. Lisätään vehnäjauhot. Tahdas taputellaan vuokaan, noin 2/3 pohjalle ja 1/3 reunoille. Laitetaan vuoka jääkaappiin.
Sekoita rahka, ranskankerma ja sula rasva. Anna jäähtyä haaleaksi, sekoita sitten joukkoon munat, sokeri, raejuusto ja mausteet.Täytä kakku seoksella. Laita 175 C -asteiseen uuniin noin tunniksi, vähennä sitten lämpö 150 C:een ja paista toinen tunti. Tarjoa vielä hieman lämpäisenä vadelma- tai lakkahillon kera.
Eikä itketä rasvasta :evil: