Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
Vaikee uskoo mut raejuusto + tonnikala sotku uppoo paremmin kuin kumpikaan yksinään. Lisäks pitää mättää raejuustoo kaiken muunki safkan sekaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
tonnikala-raejuusto-paprika-suolakurkku-mössöä voisin syödä tarvittaessa vaikka ämpärillisen :evil:

Jos alkaa ahdistamaan niin salaatti, tomaatti ja tuore kurkku keventävät tunnelmaa.
 
Tomaatin paloja sotkettuna raejuustoon tapaan syödä välillä. Joskus ripottelen sekaan myös grillausmaustetta.
 
Mikään ei voi olla niin hyvää aamulla kuin kaurapuuro, raejuusto, vehnäleseet ja rypsiöljy sekoitettuna keskenään. Vielä hesari luettavaksi samaan aikaan, niin aamu on täydellinen!NAMI NAMI!
 
Syön raejuustoa lähes minkä tahansa arkiruoan kanssa, on se vaan niin hyvä lisuke.

Viime aikoina on tullut aika usein vedettyä tämmöinen naminami-yöpala: 2 keitettyä kananmunaa + joku 150 g raejuustoa + loraus oliiviöljyä. Mössätään kaikki herkulliseksi sössöksi ja lusikoidaan nautinnolla naamaan.
 
Aina paljaaltaan, naista sekä raejuustoa :D (valio/lidl 'täysirasvainen' - 2% - raejuusto.. rasvatonta en saa alas en sitten millään)

Yleensä siis sellaisenaan, tosin kreikkalaisessa salaatissa on tullut feta korvattua raejuustolla usein, vaikka ei se koostumuksensa (esteettiset seikat) puolesta siihen niin hirveän hyvin sovikkaan.

Tänään sain ensimmäistä kertaa kuittia raejuusto-ostoksistani, kun Pasilan Lidlistä hain 4kg, myyjä vienosti hymyillen kysyi "raejuustobileetkö aiot pitää?" :D
 
No esim niin että : kananmunan valkuaisii, raejuustoo, maitoo ja banaanii sekasin, muussaa ne tehosekottimel ja juo, tai sitte ihan paljaaltaa tulee vedettyy. Tietyst myös ruuan kans.
 
Etsiskelin ruokaohjetta, jossa olisi raejuustoa ja rahkaa samassa.
Tässä on aivan ehdoton mässy:

Lady Godivan kiusaus

250 g voita tai margariinia
2 dl fariinisokeria
ripaus kanelia
5 dl kaurahiutaleita
2-3 dl vehnäjauhoja

Täyte:
2 prk maitorahkaa
1/2 dl ranskankermaa
150 g sulaa voita tai margariinia
4 munaa
1-2 dl sokeria
1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
vajaa 1 rkl vanilliinisokeria
1 prk raejuustoa

Otetaan vähintään 22 cm:n irtopohjavuoka, joka vuorataan leivinpaperilla. Rasva ja fariinisokeri laitetaan kipossa mikroon ja sulatetaan. Kuuma liemi kaadetaan kaurahiutaleille ja sekoitetaan. Lisätään vehnäjauhot. Tahdas taputellaan vuokaan, noin 2/3 pohjalle ja 1/3 reunoille. Laitetaan vuoka jääkaappiin.

Sekoita rahka, ranskankerma ja sula rasva. Anna jäähtyä haaleaksi, sekoita sitten joukkoon munat, sokeri, raejuusto ja mausteet.Täytä kakku seoksella. Laita 175 C -asteiseen uuniin noin tunniksi, vähennä sitten lämpö 150 C:een ja paista toinen tunti. Tarjoa vielä hieman lämpäisenä vadelma- tai lakkahillon kera.


Eikä itketä rasvasta :evil:
 
Mustikkakeitto + raejuusto, sekoitetaan hyvin. Vaihtoehtoisesti kokeilin tässä yksi päivä kun mustikkakeitto pääsi loppumaan sekoittaa lakritsikastiketta, tulos ei ollut ihan yhtä hyvä mutta meni sekin alas paremmin kuin raaka raejuusto.:>
 
Paras kombinaatio mun mielestä (nytkin tuossa koneen vieressä odottamassa välipalahetkeä) on raejuusto jugurtin kera. 200g raejuustopaketti ja 200g jugurtti passaavat hyvin toisilleen. Viime aikoina eniten on miellyttänyt Ingman-raejuusto saman lafkan omenajugurtin kera, siinä on värikoodauskin kohdallaan. ;)
 
plasmidin kera

Moi,

joo no mä vdän sitä raejuustoo ihan plasmidien kera. Siis en mä niitä sekota tottakai ku noi plasmidit menee iha suoraan lihaskeen piikillä, mut samaan aikaan mä piikitän ja syön.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom