Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
Originally posted by astro
halvemmalla ja ehkä helpommallakin pääsee kun ostat 1kg maapähkinöitä (2-2,5€) ja kaadat sekaan "raakana" tai sitten paistat vaikka öljyssä (voissa tulee kyllä parempi). Suolapähkinöitä noista saa kun ripottelee päälle ripauksen pan-suolaa. Tuoreina nuo on kyllä hyviä telkkarin ääressä eikä tarvitse popcornia eikä karkkia.

Tuntuu vaan olevan eri lajia noi tavalliset pähkinät, kun saan niistä allergisia reaktioita, mitä ei suolapähkinöistä tule. Ja paahdettujen maku on mielestäni parempi ja kahteen kertaa paahdettujen vieläkin parempi:D
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
1/2prk raejuustoa, banaani, 2-3dl maitoa, 1-2rkl maapähkinävoita, ~2dl kaurahiutaleita, 1rlk pellavaöljyä

tehosekottimella tasaseks

5 min pika-aamiainen! :kippis1:
 
1prk raejuustoa,mehukeittoa,muroja+loraus rypsiöljää ja eiku syömään... lidl`n rae 400g maksaa 1.49e ja ingman on prismassa saman hintasta,joskus tuntuu että on jotenki kuivaa ei ainakaan "raakana" alas mee..
 
Ihan vaan lusikalla purkista. Raejuusto on minulle se päivällisen "salaatti" osasto...:)
 
raejuusto yleensä "raakana". Sopii melkein minkä tahansa ruuan sekaan proteiinilisäksi tai maun parantajaksi.

Sain kerran syötyä 400g kylmää maksalaatikkoa, kun oli raejuustoa "blandiksena"
 
purkki ananasta ja purkki raejuustoa ja on helvetin hyvää :D nii ja sit mandariini/appelsiini toimii kans hyvin.

Täytyypä testaa noita sinappi ja pähkinä spesiaaleja vois toimiakkin :david:
 
Originally posted by PERUNAA
Raejuustoa + tonnikalaa = njam
ja sitten joka ruuan kanssa melkeen..keitoissa tuottaa vähän ongelmaa samalla lautasella :)

Itse asiassa aivan mainio lisä kaikkiin sosekeittoihin, ja varsinkin siihen punajuurikeittoon (jonka nimi muistuttaa sitä hienoa autoa jollaisen haluaisin...:lol2: ). Siihen kun oikeesti kuuluis lisäksi smetana, mutta se kun on NIIN rasvaista, ni raejuusto korvaa mainiosti!

Muuten raejuusto (2%) menee sellaisenaan, mutta rasvaton vain ruoan lisukkeena/salaatissa tai esim mansikkasopan tai ananaksen kanssa.
 
Originally posted by Vuoris
Mikä raejuusto on muuten halvinta? Ingmanin 400g paketti lähtee hintaan 1.65e.

Lidlistä irtoaa 400 grammaa suomalaista raejuustoa (16g prot, 2g hh ja ras) karvan alle puolellatoista eurolla - jossen ihan väärin muista. Maun puolesta arvelisin sen olevan valion tavaraa, eli paaaljon parempaa kuin ingmanin vastaava.

Nyt tietty joku korjaa, että se on itse asiassa ingmanin valmistamaa :itku:

Meikäläisen resepti päivän välipaloiksi on: 200g pirkan halpaa ja rasvatonta maitorahkaa, 150g raejuustoa, omena ja rasvatonta jogurttia (joka muuten on kanssa lidlissä aikast halpaa ja sekin kai valion valmistamaa) 1,5dl. Ja kaikki sekaisin blenderissä. Nami, nami.
 
Riq, ei ne tavalliset pähkinät ole eri lajia kuin suolapähkinät: allergisuus vain vähenee paahdettaessa. Sama esim. porkkanalla ja omenalla, moni omenalle allerginen voi juoda omenamehua ja moni porkkanalle allerginen voi syödä keitettyä porkkanaa.
 
Pikku Kakkosesta "löytämäni" ohje:

-salaatinlehtiä revittynä pieniksi paloiksi
-tomaatti leikattuna pieniksi
-kurkkua leikattuna pieneksi
-ananasmurskaa purkki
-raejuustoa purkki
-sekoitellaan ainekset ja päällä lirautetaan extra virgin oliiviöljyä, ripaus mustapippuria, ripaus suolaa sekä ripaus yrttimaustetta
 
lisät

Molen koittanu raejuustoa sekoittaa pastaan ta spegettiin...ja on muuten tosi hyvänmakuista ...kannattaa koittaa!:evil:
 
Lasikuppiin ja tuoremehua perään, siitä sitten lusikalla naamaan.

Aiemmin vetelin myös lasista hieman reilummalla mehublandauksella juomalla, mutta ne pirun juustokikkareet liimautuvat siihen lasiin eivätkä halua tulla juoduiksi.
 
Re: lisät

Originally posted by RisK
Molen koittanu raejuustoa sekoittaa pastaan ta spegettiin...ja on muuten tosi hyvänmakuista ...kannattaa koittaa!:evil:

... tai nuudeleihin, mausteeksi vielä pippurisekoitusta ja kyytipojaksi parsakaalia, ja voi pojat ja tytöt ku o hyvvee :)
 
Milloin mitenkin...

*Sellaisenaan
*puuron
*ananaksen
*tonnikalan
*keittojen
*rahka-jogurttimössön
*leivän päällä
mmmm...mmmmm...
siinähän nuo...
:)
 
Ihan sellasenaan menee valion rasvaton hyla-raejuusto. Taikka sit sekoitettuna Valion vähäkaloriseen mansikka-vanilja tai hedelmämix-jugurttiin! Ennen olin sitä mieltä, et en varmaan sekoita raejuustoa mihinkään, vaan syön paljaaltaan!...Halusin nauttia sen ihan sellaisenaan!...:lol2:
 
Originally posted by naiskovis
Riq, ei ne tavalliset pähkinät ole eri lajia kuin suolapähkinät: allergisuus vain vähenee paahdettaessa. Sama esim. porkkanalla ja omenalla, moni omenalle allerginen voi juoda omenamehua ja moni porkkanalle allerginen voi syödä keitettyä porkkanaa.

Kiitti tiedosta!!

Nyt vasta huomasinkin, ettei omenamenu tuota ongelmia, mutta pienikin puraisu omenasta tuskaa...
 
Itse ostin ekan kerran raejuustoa moneen vuoteen ja testasin Kalinka jogurtin kanssa,helvetin hyvää!!
 
Sellaisenaan sekä muun sapuskan seassa. Myös ananaksen kanssa menee hyvin alas, sekä salaateissa tietty.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom