- Liittynyt
- 3.10.2005
- Viestejä
- 468
Eiliset ravintofailaukset
Aamupala klo 10:
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- propeliinijuoma (reilu desi heraa, 3 dl rasvatonta maitoa)
- kananmuna
- kahvikuppi
- 2 dl tuoremehua
- multitabs
- omega 3 kapseli
Lounas klo 13:
- salaattilautanen
- 4 tortillaa jauheliha/kasvistäytteellä Amarillon lounasbuffetista (silmämääräinen arvio, että täytettä oli kussakin 150-200g)
Välipala klo 16.30:
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- ½ ehrman sokeroimattomalla mehukeitolla (puolikas koska oli vielä ähky lounaan jäljiltä)
- 3 dl rasvatonta maitoa
- battery stripped
Treeni klo 19-20
Palautusjuoma klo 20.30:
- 1,5dl 40% prot 50% hh jauhetta
Iltaruoka 1 klo 21.30:
- 100gr jauhelihaa (lihan omat rasvat valutettu pois paistaessa ja korvattu rypsiöljyllä [ei mitattu, reilu loraus pannulle])
- 75gr pakastevihanneksia
- 150gr raejuustoa
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- 3 dl rasvatonta maitoa
Kahvi klo 23.00
- tuplaespresso
Iltaruoka 2 klo 00.30:
- 100gr jauhelihaa
- 75gr pakastevihanneksia
- 150gr raejuustoa
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- 3 dl rasvatonta maitoa
- ½ ehrman sokeroimattomalla mehukeitolla
- multitabs
- omega 3 kapseli
Eli tässä on melko tavalliset vapaapäivän syömiset. Toistaiseksi paino on pysynyt paikallaan, pientä nousua havaittavissa.
Mille aterioille kannattaisi alkaa lisätä ravintoa ja minkälaista?
Varsinaisia hiilarilähteitä tuossa ei ole sen tiedän, mutta normaalina arkipäivänä lounas olisi oikeastaan pelkkää hiilaria (laadultaan surkea opiskelijalounas koulussa).
Ensimmäinen mikä itselle tulee mieleen olisi rypsiöljyn lisääminen tuonne iltaan/yöhön, mutta kertokaas prot kun tiedätte kuitenkin paremmin.
Kiitokset etukäteen kommenteista.
Aamupala klo 10:
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- propeliinijuoma (reilu desi heraa, 3 dl rasvatonta maitoa)
- kananmuna
- kahvikuppi
- 2 dl tuoremehua
- multitabs
- omega 3 kapseli
Lounas klo 13:
- salaattilautanen
- 4 tortillaa jauheliha/kasvistäytteellä Amarillon lounasbuffetista (silmämääräinen arvio, että täytettä oli kussakin 150-200g)
Välipala klo 16.30:
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- ½ ehrman sokeroimattomalla mehukeitolla (puolikas koska oli vielä ähky lounaan jäljiltä)
- 3 dl rasvatonta maitoa
- battery stripped
Treeni klo 19-20
Palautusjuoma klo 20.30:
- 1,5dl 40% prot 50% hh jauhetta
Iltaruoka 1 klo 21.30:
- 100gr jauhelihaa (lihan omat rasvat valutettu pois paistaessa ja korvattu rypsiöljyllä [ei mitattu, reilu loraus pannulle])
- 75gr pakastevihanneksia
- 150gr raejuustoa
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- 3 dl rasvatonta maitoa
Kahvi klo 23.00
- tuplaespresso
Iltaruoka 2 klo 00.30:
- 100gr jauhelihaa
- 75gr pakastevihanneksia
- 150gr raejuustoa
- ruispala (2x kalkkunaleike, 2 siivua juustoa, levite)
- 3 dl rasvatonta maitoa
- ½ ehrman sokeroimattomalla mehukeitolla
- multitabs
- omega 3 kapseli
Eli tässä on melko tavalliset vapaapäivän syömiset. Toistaiseksi paino on pysynyt paikallaan, pientä nousua havaittavissa.
Mille aterioille kannattaisi alkaa lisätä ravintoa ja minkälaista?
Varsinaisia hiilarilähteitä tuossa ei ole sen tiedän, mutta normaalina arkipäivänä lounas olisi oikeastaan pelkkää hiilaria (laadultaan surkea opiskelijalounas koulussa).
Ensimmäinen mikä itselle tulee mieleen olisi rypsiöljyn lisääminen tuonne iltaan/yöhön, mutta kertokaas prot kun tiedätte kuitenkin paremmin.
Kiitokset etukäteen kommenteista.