Jengi yleensä syö "ekstrana" prodee, että varmasti olis "tarpeeksi" ravinnossa, mutta monesti prodea vedetään sit niin paljon, että on pakko tinkiä hiilareista ja/tai rasvasta, koska muuten menee "kalorit yli."
Muutenkin se prodesuositus, mistä aina puhutaan eli se about 2g/ RASVATON painokilo tulkitaan vain, että 2g/painokilo. Ymmärrän kyllä miksi, mutta em. mainitusta syystä jo tässä tulee ekstraa. Sit viel varmuudeks lisätään. Esim joku 200g on niin helppo saada päivässä ihan ruoasta, niin kuvitteleppa kun siihen päälle vedetää vielä kaikki palkkarit yms. Ja en tiedä miksi kalorinsa laskevat eivät laskisi kaikkea prodea päivän proteiineihin, riippumatta niiden aminohappokoostumuksesta. Muutenkaan en tajua miksi omaksi ilokseen treenaava ressaa jostain sellaisesta, kuin "täydellinen aminohappokoostumus" (tai kalorien neuroottinen laskeminen ylipäätään). Syö lihaa niin siinä tulee täydellinen aminohappokoostumus.