Voisin myös itsekin tiedustella teiltä hieman, miten optimoida omia ruokailujani laihdutuksen suhteen. Ajalla ei ole siis mitään väliä (kuten ei pitäisi olla yleensäkään), kunhan vain saisi pudotettua painoa terveellisesti. Sitä on jonkin verran tippunut jo, mutta nämä "pyrähdykset" ovat yleensä tapahtuneet ulkomaareissuilla töitten puolesta, missä ruokailu on ollut yleensä erittäin epäsäännöllistä.. Olen siis 29v mies, pituutta 170cm ja painoa 81kg. Ongelmani on ollut lähinnä löytää sopiva kalori- ja makrosuhteet dietataessa. Suomessa syön mielellään n. kolmen tunnin välein, mutta tulevaisuudessa saatan harkita Intermittent Fasting:a työmatkoilla pitkien työpäivien takia.
Käyn kolme kertaa viikossa salilla tekemässä HST-treeniä.
Tässä hieman ruokailujani:
Ei salipäivä
========
Aamupala:
Vaasan ruis 100% pari siivua
kalkkunaleikettä
Polar 5% juustoa
Paistettu kananmuna
3dl rasvaton/laktoositon maitojuoma
409.6
kCal 35.3
P 38.28
HH 9.348
R
Lounas:
Tummaa makaroonia paistejauhelihalla (10%)
326
kCal 29
P 21
HH 13.6
R
Välipala:
Sama setti kuin aamulla, mutta ilman kananmunaa
323
kCal 28
P 38
HH 3
R
Päivällinen:
Sama setti kuin lounaalla, tai sitten vaihtelun vuoksi kanaa riisillä
326
kCal 29
P 21
HH 13.6
R
Iltapala:
Rasvaton maitorahka fun light:iin sekoitettuna (toimii!)
Saksanpähkinöitä 20g
275
kCal 25
P 13
HH 13
R
Yhteensä
n. 1660
kCal 146.512
P 131.76
HH 53.396
R
Salipäivä
=========
Muuten sama kuin ei salipäivinä, mutta palautusjuoma treenin jälkeen, oliiviöljyä päivällisen yhteydessä
sekä iltapalalla vähän enemmän saksanpähkinöitä
Yhteensä: n. 2085
kCal, 175
P 167
HH 72
R
Noissa saattaa olla pieniä variaatioita, tyyliin makaroni/jauheliha vaihtuu kana/riisi setiksi, joskus tonnikalaa iltapalana jne. Olen kuitenkin pyrkinyt pitää kalorit ja makrosuhteet samana.
Mitä mieltä ootte, olenko ihan pihalla? Tiedän, kasviksia/vihanneksia ei löydy liikaa, niitä pitäisi opetella syömään vähän paremmin