Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
en laita.

koska ei mua kiinnosta miltä ruoka maistuu, vaan ravintoarvot. Ja en saa mistään esim kalarasva levitettä joten en siis käytä.
Paskat rasvat pois mun ruokavaliosta vaan.. jos noita levitteitä laittaan vähän ni ei maistu nii hyvältä kun et laittais reilummin.
Ja jos kerran makua haettiin niin miksi tyytyä pieneen parannukseen, oon valinnu "ei" linjan siis =)=) *avautuminen*
 
Pirkan kevyt sulatejuusto on parasta ei ole liian suolaista mun makuun ja maistuu enemmän kuin muut kevyt sulatejuustot (hieman emmentaalinen aromi:kuola:) lisäksi se on halpa ja iso rasia:D .
 
Yleensä käytän Beceliä. Jos syön muualta rasvat, niin pro-feelin sulatejuustoa (2% rasvaa) joko tomaatti-oliivi tai päärynä-sinihomejuusto. Molemmat hyviä :thumbs:

En sitten tiedä mikä levite olisi terveellisin, margariinissa kun on transrasvoja, joita taas voissa ei käsittääkseni ole..

Edit: Lukasin tuon nevahoodin laittaman linkin (http://loader.eurorscg.fi/partner/ma...YYSKUU2006.pdf) ja sen mukaan juuri missään listatuissa levitteissä ei ole transrasvoja, margariinit mukaan lukien.. ilmeisesti olen elänyt sitten harhaluulossa ja turhaan vältellyt margariinien syöntiä transrasvojen takia?

Toisaalta taas fineli näyttää, että Becel 60 sisältäisi transrasvoja 0,5g (http://www.fineli.fi/food.php?foodid=29409&lang=fi). Tätä ei kuitenkaan näy yllämainitussa pdf-tiedostossa..
 
Nyt on tullut laitettua 2% sinihome-päärynä profeel-sulatejuustoa. Yllättävän hyvän makuista! :rolleyes:
 
Mitä rasvaa laitatte leivälle?

[mod]Liitetty jo olemassa olevan vastaavan threadin jatkoksi. -Emmah[/mod]

Itse en aina jaksa enkä halua laittaa ruisleivälleni vihanneksia, kalaa, juustoa vaan olen käyttänyt Mini Lätta-nimistä margariinia koska sen rasvaprosentiksi ilmoitetaan vaan 28.
Tänään näin kaupassa tällaisen, jossa on 24 % rasvaa

http://www.felix.fi/tuotteet_tuotetiedot.cfm?tuote_id=469

Olen kuullut niistä tyydyttyneistä ja sen semmoisista mutta ne infot ei vaan jää aivojeni tietokapasiteettiin, joten jos joku ystävällinen sielu voisi minua ja ehkä muitakin valaista, onks noi leipälevitekikkailut nyt ihan turhaa vai voisko niiden sisältämien rasvojen vähentämisessä oikeasti olla järkeä!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
MiniLättaa minäkin. On hyvvää :)
 
Älä osta mitään missä lukee kevyt. Ne ovat haitallisia terveydellesi. Tämä johtuu siitä, että poistetun rasvan tilalle pitää laittaa jotain makua antavaa, yleensä keinotekoista. Asiasta puhui vastikään lääkäri Antti Heikkilä ylen lähetyksessä.

http://areena.yle.fi/toista?id=442948

(Kello 07.52 kohdalla.)
 
Älä osta mitään missä lukee kevyt. Ne ovat haitallisia terveydellesi. Tämä johtuu siitä, että poistetun rasvan tilalle pitää laittaa jotain makua antavaa, yleensä keinotekoista. Asiasta puhui vastikään lääkäri Antti Heikkilä ylen lähetyksessä.

http://areena.yle.fi/toista?id=442948

(Kello 07.52 kohdalla.)

Joo kevytmargariinit on kyllä sanonko mistä....:evil:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom