Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Oivariinia tai voita. kaikenmaailman levitteet on kyllä ihan silkkaa paskaa, kun on voin makuun päässyt. Ikävä kyllä sen kyllä ulkoasussa huomaa..
 
Itsetehtyä mantelivoita.

Mantelijauhetta, vanilja/suklaasteviaa ja rypsiöljyä sekasin, tehosekottimella eka tahnaksi ja vatkaimella kulhossa voiksi.
 
Harvoin tulee leipää syötyä, mutta kookosrasva tai Benecol.
 
Mulla tulis ainakin huijattu olo vedellä noita kevyt levitteillä tosta 60%:stakin ne loput 40% on vedellä korvattu yleensä.
Muija vetää jotain 28% ja jos omat voit loppu niin ei ton syömisestä tuu muutakuin vihaseksi. :D
 
Ei levitteitä.

(pari kertaa vuodessa voita tai tuorejuustoa, mutta nää on todella poikkeuksia - yleensä krapulassa :))
 
Käytin parikertaa maapähkinävoita mutta muuten en ole käyttänyt mitään vuosiin
 
Vähärasvaisempi Oivariini, muita ei meinaa saada kirveelläkään alas kun maistuvat hirveälle.
 
Oivariinia tai voita jos sitä jaksaa sulatella hetken. Hömpötys kasvirasva-kolesterooli hommat maistuu ihan kissankuselta ties mitä muutaki teollisuusjätettä niissä on ..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom