Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olympia 9% sulatejuusto on ruisleivän päällä :kuola:. Hairahduin kokeilemaan jotain Profeel 2% tuorejuustoa, mutta aikas vetistä oli. Olympia on :5:
 
meijerivoi, normaalisuolainen. leipää ei tosin kovin usein tule syötyä...
 
Syön Oivariinia tai voita, margariineja ei vaan pysty syömään. Jotain Keijua jos syö, niin laatta meinaa lentää. Ei pysty käsittämään miten jotkut syö sitä, makuaisti tuhoutunut tai jotain? :urjo:
 
mä en oo koskaan käyttänyt mitään levitettä enkä käytä. ihan uskomattoman makuista kun jengi vetää jotain sentin siivuja margariinia. niin kuvottavaa. joskus kyllä herkutellaan patongilla ja creme bonjourilla, mut se on jo ihan toinen asia.
 
Leivän päällä käytettävät levitteet on sellainen juttu, jossa en ole alkanut terveysintoilemaan. Aitoa voita en ole ikinä käyttänyt, sen paremmin kuin beceliä tai vastaaviakaan. Lahden leipälevite on ykkönen \o/
 
Ruisleipää 4-8 viipaletta päivässä. Päälle kalkkunafilettä tai kinkkua + tomaattia. Becel Gold rasvana. Jos alkaisi hifistelemään tuon rasvan kanssa niin mitä suosittelisitte?
 
Lahden leipälevite? Tuota tuskin edes myydään susirajan alapuolella.
 
Joskus saatan sipaista Oivariinia, voita tai kevyt tuorejuustoa leivän päälle, mutta aika usein jää levitteet laittamatta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom