Syön Oivariinia tai voita, margariineja ei vaan pysty syömään. Jotain Keijua jos syö, niin laatta meinaa lentää. Ei pysty käsittämään miten jotkut syö sitä, makuaisti tuhoutunut tai jotain? :urjo:
mä en oo koskaan käyttänyt mitään levitettä enkä käytä. ihan uskomattoman makuista kun jengi vetää jotain sentin siivuja margariinia. niin kuvottavaa. joskus kyllä herkutellaan patongilla ja creme bonjourilla, mut se on jo ihan toinen asia.
Leivän päällä käytettävät levitteet on sellainen juttu, jossa en ole alkanut terveysintoilemaan. Aitoa voita en ole ikinä käyttänyt, sen paremmin kuin beceliä tai vastaaviakaan. Lahden leipälevite on ykkönen \o/
Ruisleipää 4-8 viipaletta päivässä. Päälle kalkkunafilettä tai kinkkua + tomaattia. Becel Gold rasvana. Jos alkaisi hifistelemään tuon rasvan kanssa niin mitä suosittelisitte?