- Liittynyt
- 10.2.2014
- Viestejä
- 9 837
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Nämä podcastit on kyllä parhautta, rauhallista (hyvä pistää sängyssä tuutu-lauluksi :D) ja informatiivistä asiaa! Keep on going!
Jäätävät nahka saappaat
Saattaa olla juu kohtuu lämpimät eli kuumat noin sisällä ollessa.Karvavuorellisina ovat päinvastoin hyvinkin lämpimät. Koko ajan nilkat miellyttävässä hiessä. Nahkuutta ja saappuutta en kiistä
Nämä meni kyllä kaikki kuunteluun, miellyttävää kerrontaa ja kiinnostavaa asiaa.
Voi olla, että oot jollakin videolla sanonu, vaan kysyn silti vähän reseptiohjeita. Sitä parsakaalia oot paahtanu uunissa, niin missä lämpötilassa ja miten kauan? Ja oliko se ihan ilman mitään öljyjä jne., ihan kuiviltaan vaan pellille?
Joo kiitos tästä. Vois kokeilla.Kiitos!
Ihan kuiviltaan pellille ja suolaa päälle mutta tuskin kevyt öljyäminenkään makua heikentää, jos kaloreihin vain mahtuu. Eikä myöskään liikaa parsakaalia kerralla, vaan paperia pitää näkyä vähintään yhtä paljon, kuin vihreää. Muuten ei tule rapeaa. Kiertoilmassa 180 astetta ja noin 20-25min (hienosäädä silmämittarilla). Ilman kiertoilmaa tulee yleensä hyvää kun lämmittää uunin 20-25 astetta kuumemmaksi.
Vedit ainakin jossain vaiheessa viikot hyvin matalilla kaloreilla, 1700-1800? Kiinnostaisi tietää millaisista ruuista nämä koostui käytännössä, jos kuitenkin useampi ateria ja riittävästi proteiinia oli saatu mahtumaan päivään. Rasvat varmasti ainakin hyvin minimissä? Joku esimerkkiruokapäiväkirja selkiyttäisi asiaa.
Vedit ainakin jossain vaiheessa viikot hyvin matalilla kaloreilla, 1700-1800? Kiinnostaisi tietää millaisista ruuista nämä koostui käytännössä, jos kuitenkin useampi ateria ja riittävästi proteiinia oli saatu mahtumaan päivään. Rasvat varmasti ainakin hyvin minimissä? Joku esimerkkiruokapäiväkirja selkiyttäisi asiaa.
Mahdottoman hyvää ja kiinnostavaa sisältöä teet. Jossain podcastissa sanoit, että dieetillä (miinuskaloreilla) ollessa tai ainakin dieetin alussa voisi olla mahdollisuus rakentaa hieman pihviä. Minkätyyppinen treeni voi käsityksesi mukaan olla kasvattavaa, kun ollaan kalorivajeessa? Riippuu varmasti henkilöstä ja vähän kaikesta, mutta olisiko mitään yleisiä juttuja? Esim. olisiko failuren käyttöä ja volyymiä syytä vähän rajoittaa verrattuna plussakaloreilla touhuiluun tms.?
Miten ohjelmoisit voimailevalle läskille dieettitreenit, jos tausta on lähinnä yksjakoisesta treenistä, käytännössä täysin ilman eristäviä liikkeitä? Vois kuvitella, että teoriassa ois mahdollisuus kasvattaa ihan kohtalaisesti esim. huomiota vaille jääneitä pienempiä lihasryhmiä (ojentajat, hauikset, olkapäät, pohkeet) vaikka miinuksella oliskin, jos pudotettavaa riittää. Mitään valmista ohjelmaa en siis tässä kinua, vaan lähinnä sellasia isoja suuntaviivoja.Kiitos!
Treeni on tärkein muuttuja yhtälössä aina kun lihasta halutaan kasvattaa. Ja siinä tärkeintä on saada treenirasitus ja kehityspotentiaali täsmäämään. Useimmiten kehityspotentiaali laskee kalorivajeessa mutta joskus se voi noustakin. Lähinnä silloin, kun lähdetään polttamaan selvästi liiallista rasvapainoa. Mutta treeneissä ei sinäänsä ole mitään erilaista tai ihmeellistä, vaan se on sitä samaa intensiteetin, volyymin ja frekvenssin kanssa pelaamista kuin muutenkin. Laatutietoista määrien ja kuormien kasvattamista. Pitää vain huomioida miinuskalorien oletusvaikutus siinä tilanteessa ja sille yksilölle.
Miten ohjelmoisit voimailevalle läskille dieettitreenit, jos tausta on lähinnä yksjakoisesta treenistä, käytännössä täysin ilman eristäviä liikkeitä? Vois kuvitella, että teoriassa ois mahdollisuus kasvattaa ihan kohtalaisesti esim. huomiota vaille jääneitä pienempiä lihasryhmiä (ojentajat, hauikset, olkapäät, pohkeet) vaikka miinuksella oliskin, jos pudotettavaa riittää. Mitään valmista ohjelmaa en siis tässä kinua, vaan lähinnä sellasia isoja suuntaviivoja.