Ei paskapuhetta, vaan vilpitöntä tietämättömyyttä. Ja jotta asia ei jäisi minulle epäselväksi kysyn vielä kolme asiaa liittyen tuohon ismiin;D:No tämä nyt ainakin on paskapuhetta!:D
... Joillakin kansoilla on yleisempää laktaasientsyymin tuotanto aikuisiälläkin (kuten meillä suomalaisilla). ...
1. Miksi sitten kuulee usein, että laktoosiintolerantikko voi syödä ulkomaisia maitotuotteita koska niitä ei ole käsitelty samalla tavalla eli pastoroitu? Onko se nyt sitten sitä paskapuhetta?
2. Jos ymmärsin oikein, pitäisi suomessa olla paremmin aikuisiällä maitoa sietävä geenikanta? Jos niin, niin miksi sitten vallalla on uskomus, että kyseinen "tila" on oikeastaan vain suomalainen ongelma? Vai olemmeko halunneet omia jopa tuon tilan "suomalaiseksi"?
3. Josko vaikka italiaani tempaisee lasin maitoa, on hänellä suurempi riski saada pakki sekaisin?
Kiitos jo etukäteen jos vaikka Uwish jaksaisi selittää:D