Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
henk.koht. oon aina tehnyt palkkarin/ihan perus sheikin maitoon .Mutta mitä jos sheikkaa palkkarinsa maitoon, eikös se ole hiukanniinkuin dübbelboost?
Mutta tuli joskus aateltua että onko liiasta proteiinin saannista haittaa?
Mutta mitä jos sheikkaa palkkarinsa maitoon, eikös se ole hiukanniinkuin dübbelboost?
Ravintokoostumus (40g Best Whey ja 300ml rasvaton maito)
Proteiinia 41.1 g
Hiilihydraattia 18.2 g
Rasvaa 2.9 g
Energiaa 250.3 kcal
Miksi siis noiden pitäisi sulkea toisensa pois?
se siinä on haittana että osteoporoosin riski kasvaa eli luusto voi heiketä , munuaiset ja maksa ei myöskään tykkää liiasta proteiinista .
Pikainen korjaus-sarja:
Palkkari maitoon tehtynä hidastaa imeytymistä. Maidosta saatava rasva on myös huonoa.
Eikö se huonous johdu nykyään maidon käsitelystä ?Olisi outoa jos eläinkunnassa jokin eläin tuottaisi "huonoa" ravintoa jälkikasvulleen.
Eikö se huonous johdu nykyään maidon käsitelystä ?
Eli siis suoraan tissistä olis paras ja terveellisin ?
Eikö se huonous johdu nykyään maidon käsitelystä ?
Eli siis suoraan tissistä olis paras ja terveellisin ?
tämähän oli kysymys eli tuon paskapuhe kyltin olis voinut jättää poisEikö se huonous johdu nykyään maidon käsitelystä ?
Mistäs se laktoosi-intoleranssismi sitten johtuu? Käsittääkseni se on pastoroidusta maidosta johtuva tms. tila missä keho ei pysty pilkkomaan maitosokeria?! Mutta mitä tekemistä pastoroinnilla eli kuumentamisella on tuon vaivan (sairaus lienee liian vahva sana?) syntymiseen?
No tämä nyt ainakin on paskapuhetta!:DMistäs se laktoosi-intoleranssismi sitten johtuu? Käsittääkseni se on pastoroidusta maidosta johtuva tms. tila missä keho ei pysty pilkkomaan maitosokeria?! Mutta mitä tekemistä pastoroinnilla eli kuumentamisella on tuon vaivan (sairaus lienee liian vahva sana?) syntymiseen?