Lontoo 2012 painonnosto

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja tempaus
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Nopea nostaja tuo Ilya. Ei paljoa jossittele sen painon kanssa. Kevyttä sen näytti olevan joka painolla.
 
No toi giffi vähän hämää mun mielestä. Ei se viimenen rive nyt enää mikään superhelppo ollut. Työntö tosin oli vakuuttavan varmaa
 
Eipä ollut Kazakstanin päävalmentaja Aleksei Ni yhtä riehakkaalla päällä kuin Tshinsanlon, Manezan tai Podopedovan voittojen jälkeen. Syykin on selvä, Ilinin ja päävalmentajan välit eivät ole kovin lämpimät ja hyvä että Ilja kätteli Nitä viimeisen noston jälkeen.

Akkajevin kohdalla Gazeta.ru:n juttu tietää kertoa, että hänen vamma on todettu jo hyvän aikaa sitten, mutta mies on jatkanut tästä huolimatta valmistautumistaan Lontooseen, uran päätavoitteeseen. Venäjän valmennusjohto ja Painonnostoliitto ovat Sergei Syrtsovin mukaan viimeiseen asti elätelleet toiveita, että Akkajev pystyisi nostamaan olympialavalla, mutta näin ei sitten lopulta kuitenkaan käy. Tyräleikkaus on tehty torstaina ja palautuminen siitä ei mitenkään riitä maanantaiksi. Koska Akkajev ilmoitettiin starttilistoihin, varamiestä ei pystytty enää nimeämään. Gazeta.ru kysyykin, kuka vastaa koko sotkusta ja siitä, että Venäjä on jo menettänyt (ilman tulosta jäänyt Nadezhda Jevstjuhina päästettiin nostamaan loukkaantuneena) ja tulee menettämään lisää painonnoston mitaleita Lontoossa tiedossa olleiden urheilijoiden vammojen takia. Lähde: http://www.gazeta.ru/sport/2012/08/04/a_4710513.shtml
 
Ilyan nostojen aikaan oli tunnelma aina ihan huikee siellö katsomossa.. mutta huikeinta oli sen 233 työnnön jälkeen, juryn porukasta osa seisaaltaan taputti Ilyalle :D
 
Eipä ollut Kazakstanin päävalmentaja Aleksei Ni yhtä riehakkaalla päällä kuin Tshinsanlon, Manezan tai Podopedovan voittojen jälkeen. Syykin on selvä, Ilinin ja päävalmentajan välit eivät ole kovin lämpimät ja hyvä että Ilja kätteli Nitä viimeisen noston jälkeen. - -

Huomasin myös saman, mistä mahtaa välirikko johtua? Viime olympialaisissa vielä tuulettivat yhessä voitettua kultaa. Muistaakseni jupakkaan liittyi ainakin Ilyan poisjääminen vuoden 2009- ja 2010 MM:stä.
 
Naisten superissa aika kovaa settiä, suorastaan hämmentävää nähdä naisen tempaavan +150 kg. Työnnössä on varmaan myös luvassa kovaa settiä, kun kärkikaksikko varmistaa mitalit ekoilla nostoilla ja sitten niiden järjestyksestä otetaan varmasti selvä äärirajoja hakien.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
idioottimainen kysymys mutta kysympäs nyt kuitenkin... saako kevyemmän luokan nostaja osallistua painavampaan luokkaan vaikka omall painolle olisi sopivampikin luokka? esim 85 -> 94 luokkaan jos ite painaa sen 84. TAi saako sama osallistua omaan ja korkeempaan luokkaan jos maa tahtoisi lähettää nostajan osallistumaan kahteen eri luokkaan?
 
idioottimainen kysymys mutta kysympäs nyt kuitenkin... saako kevyemmän luokan nostaja osallistua painavampaan luokkaan vaikka omall painolle olisi sopivampikin luokka? esim 85 -> 94 luokkaan jos ite painaa sen 84. TAi saako sama osallistua omaan ja korkeempaan luokkaan jos maa tahtoisi lähettää nostajan osallistumaan kahteen eri luokkaan?

Luulisin että ei, mutta onhan noita kikkailuja kovan vastuksen välttämiseksi nähty. Esim. ateenassa thaimaan tjsp. nostaja vaihtoi 69-kiloisista ylempään kun tiesivät Liu Chunhongin olevan kovemmassa vireessä kuin ylemmän painoluokan nostajat. Punnituksessa oli painoa sitten aavistuksen yli 69 kiloa ja kiinalaisen voittotulos kuusyseissä oli kovempi kuin 75:ssa vaikka hän jätti viimeisen yrityksen välistä.
 
Olipas erikoinen taktiikka venäläisiltä. Selkeesti oli jo tiukkaa 181 niin piti uhkapelata 187 vaikka joku 183 olis laittanu kiinalaisen todella tiukoille. Ja puolestaan kiinalaiselle 188 olis ollu jo uus me...
 
Huomasin myös saman, mistä mahtaa välirikko johtua? Viime olympialaisissa vielä tuulettivat yhessä voitettua kultaa. Muistaakseni jupakkaan liittyi ainakin Ilyan poisjääminen vuoden 2009- ja 2010 MM:stä.

Ilinin ja Nin välirikko tapahtui Pekingin jälkeen. Miehille on kaiketi tullut erimielisyyksiä valmennuksen sisällöstä. Muutama vuosi sitten, siis Pekingin jälkeen, kirjoiteltiin muiden kazakstanilaisten lausumana hieman siihen tyyliin, että Ilin olisi ylimielinen eikä tule toimeen muiden joukkueen jäsenten sen paremmin kuin valmennusjohdon kanssakaan eikä halua sopeutua siihen ryhmä- ja harjoittelukuriin, jota ammattiurheilijan oletetaan noudattavan. Myöskin kirjoiteltiin, että Ilin olisi muuttunut (ensimmäisen) olympiakullan saavuttamisen jälkeen menestyksellä rahastajaksi. Suuria summiahan Ilja oli Kazakstanin valtiolta saanut.

Joka tapauksessa nyt romu liikkui ja iloisesti liikkuikin. Uraa jatkaessaan Ilinillä on täydet mahdollisuudet liittyä Suleimanoglun, Dimaksen, Kakiasviliksen ja Mutlun rinnalle kolmen olympiakullan haltijaksi.

Akkajevin vammasta huhuiltiin yleisesti Shatoylla ennen olympialaisten alkamista. Tiedossa se valmennusjohdolle on varmuudella ollut. Venäläiset ovat viimeiseen asti elätelleet toiveita, että koko painonnostojoukkueen vahvin olympiavoittajaehdokas pystyisi lopulta kisailemaan. Tänään julkaistussa toisessa jutussa (tosin aiemmin kuin Rianovostin juttu on julkaistu) nykyajan venäläinen bogatyr on puhunut jo tähtäimen asettamisesta Rioon. Matkalla Rioon Akkajev aikoo napsia jaossa olevat MM-kullat ja tehdä ME-tuloksia. Lähde: http://www.championat.com/olympic12...nacelen-na-vystuplenie-v-rio-de-zhanejro.html

Naisten superissa venäläisten huolto- ja valmennusporras töpeksi jälleen. Kashirinalla olisi ehkä ollut 181 kilon perusteella mahdollisuuksia 183-184 kilon työntöön, korotus 187:een oli aivan liikaa. Epäilen, että Lulu Zhou ei olisi saanut 190 kiloa, vaikka panoksena olisikin ollut olympiavoitto. Nythän kiinalaisen kolmannella työntöyrityksellä ei ollut kisan kannalta enää mitään merkitystä.

HillKingBillin kysymykseen: Nostajan täytyy osallistua siihen sarjaan, mihin hänen painonsa osoittaa. Eli esimerkiksi 84 kiloa painava nostaja ei saa osallistua 94-kiloisiin, vaikka hän näin haluaisikin vaan hänen täytyy lihottaa itsensä yli 85 kilon rajan eli arvokisoissa käytetyillä 10 gramman tarkkuudella mittaavilla vaa’oilla vähintään 85,01-kiloiseksi. Sama nostaja ei myöskään saa osallistua samassa kisassa useampaan painoluokkaan.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom