- Liittynyt
- 19.7.2011
- Viestejä
- 129
Suurin miinushan kuningas alkoholin ja aineenvaihdunnan kannalta on se, että maksa ottaa aina prioriteetin alkoholin pilkkomiseen perinteisten makrojen edellä.
Jos puistokemisteihin vertaa, niin jatkuva pämppääminen tarkoittaa lähinnä sitä, että kemistin maksa polttaa jatkuvalla syötöllä alkoholia, eikä esimerkiksi edellisillan puskakebabin jämiä. Pidemmällä kaavalla, ei siis ole hirveä ihme, että rappioalkoholistin massa on aikalailla matala.
Toisaalta, Pertti Perusteekkarin tapauksessa kaikki ne hiilihydraatit jota panimotuotteet sisältävät palavat viiveellä krapulapäivän aamuna. Lisätään rullakebab tai kaksi, niin yhtälö on valmis.
Tuosta metabolisoitumisreitin muuttumisesta voi olla hieman skeptinen. Mitä se käytännössä tarkoittaa on, että kun tinttaa tarpeeksi, kroppa alkaa käyttämään rasvahappoja alkoholin metabolisoitumisessa, mutta ne määrät ovat aikalailla mitättömiä verrattuna normaaliin metabolisoitumiseen.
Jos puistokemisteihin vertaa, niin jatkuva pämppääminen tarkoittaa lähinnä sitä, että kemistin maksa polttaa jatkuvalla syötöllä alkoholia, eikä esimerkiksi edellisillan puskakebabin jämiä. Pidemmällä kaavalla, ei siis ole hirveä ihme, että rappioalkoholistin massa on aikalailla matala.
Toisaalta, Pertti Perusteekkarin tapauksessa kaikki ne hiilihydraatit jota panimotuotteet sisältävät palavat viiveellä krapulapäivän aamuna. Lisätään rullakebab tai kaksi, niin yhtälö on valmis.
Tuosta metabolisoitumisreitin muuttumisesta voi olla hieman skeptinen. Mitä se käytännössä tarkoittaa on, että kun tinttaa tarpeeksi, kroppa alkaa käyttämään rasvahappoja alkoholin metabolisoitumisessa, mutta ne määrät ovat aikalailla mitättömiä verrattuna normaaliin metabolisoitumiseen.