Leipäthread

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Tipra
  • Aloitettu Aloitettu
Oon kuullut, että kauppojen hyllystä saisi jotain "ruispalaseosta" eli mixin sekaan lisätään vesi ja sitten pellille ja uuniin, niin tulee sellaisia ruispalojen tapaisia leipiä. Kovasti kehui entinen luokkakaveri, en vaan muista mitä se oli.
Ruisleipäaines on tuotteen nimi. Jauhohyllyssä sitä on.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
jos jollain kiinnostaa vähän erikoisempi leipäkombo niin tässä ihana herkku:

-ruispalan puolikkaat paahtimeen niin että tulee rapeiksi
-pohjalle tuorejuustoa ja SWEET CHILI SAUCEA
-päälle salaatinlehti, 2 tomaatinsiivua ja kurkkusiivuja
-jos kunnon pläjäyksen haluaa niin ananasrengas vielä :)
-viimeiseksi vielä 2 leikkelettä ja juustoa
ja kansi päälle!

aivan superherkku ja tulee niitä rehujakin syötyä. mieskin tykkää ja kun tekee pari kerralla niin ei tarvi pikkusotkua tehdä yhden leivän takia :rock:

rohkeat kokeilkoot!
 
jos jollain kiinnostaa vähän erikoisempi leipäkombo niin tässä ihana herkku:

-ruispalan puolikkaat paahtimeen niin että tulee rapeiksi
-pohjalle tuorejuustoa ja SWEET CHILI SAUCEA
-päälle salaatinlehti, 2 tomaatinsiivua ja kurkkusiivuja
-jos kunnon pläjäyksen haluaa niin ananasrengas vielä :)
-viimeiseksi vielä 2 leikkelettä ja juustoa
ja kansi päälle!

aivan superherkku ja tulee niitä rehujakin syötyä. mieskin tykkää ja kun tekee pari kerralla niin ei tarvi pikkusotkua tehdä yhden leivän takia :rock:

rohkeat kokeilkoot!

:kuola: Pitäisköhän tänään vielä pistää kokeiluun... Tai jos huomenissa viimeistään !
 
^ AIJAIJAI kun on nannaa! Suosittelen kyllä muillekkin :D
 
Harvemmin tulee nykyään syötyä leipää, mut välillä tulee REALia otettua.
Päälle aitoa voita, aamupala cheddar juustoa ja palvikinkkua:kuola:
 
Minä syön hapankorppua, ruisleipää ja näkkileipää. :)
 
Realia, ryvitaa ja POLARKRAFT EXTREM:iä, tosihyvää, vaikkei ruisleipää olekaan... Suosittelen! :)

polarkraft_extrem.jpg
 
Täytyy sanoa ettei mun mielestä ole RuisOskari -nimisen reikäleivän voittanutta. Ylivoimaisesti parhaimman makuinen leipä jota olen syönyt; vähän kalliimpaa tosin kuin perus vaasan ruispalat joita ennen söin.

Vois huitaista päivittäin useammankin noita reikäleipiä. Päälle pippurikinkkua, magre:ta ja koskenlaskijaa. :D
 
Siis täh? Jos ei syö perunaa, riisiä ym. paljon hiilareita sisältävää, niin miksi leipää ei sais/vois syödä. Kyllähän nyt hiilareitakin on saatava. Ruisleipää kuitenkin tarvitaan muuhunkin ja itse laitan leivän päälle reilusti vähärasvaista juustoa ja kinkkua, levitettä, kurkkua, tomaattia jne.

Toki kukin syö tavotteidensa mukaisesti, mutta jos tarkoitus on ottaa pääasialliset hiilarit punttitreenin jälkeen ilman rasvaa, niin kyllä mä ainakin jotain muuta söisin kuin leipää. Toki 1-2 palaa ruisleipää vähän vihannesten ja kinkun kera ei mitään tuhoa. Mutta kyllä se ruisleipä on ehkä ainoa leipä mitä kannattaa syödä. Paitsi jos ensisijaisena valintakriteerinä on maku.

Saivarrellaanko?
Hiilareita ei ole mikään pakko saada eikä ruisleipää todellakaan sellaisenaan mihinkään tarvita. Jos ei paljoa kestävyysurheilua harrasta niin monet ehkä yliarvioi ton hiilihydraattitarpeensa. Mitä sellaista on ruisleivässä mitä et mistää muusta saa, ja sitä nimenomaan tarvitaan?
 
Yhdyn tohon tomaatti-kinkku-punasipuli komboon!!!! Ja siihen päälle vielä 5% kadett juustoa ja mikroon hetkeks... nam nam...:kuola:
 
Toki kukin syö tavotteidensa mukaisesti, mutta jos tarkoitus on ottaa pääasialliset hiilarit punttitreenin jälkeen ilman rasvaa, niin kyllä mä ainakin jotain muuta söisin kuin leipää. Toki 1-2 palaa ruisleipää vähän vihannesten ja kinkun kera ei mitään tuhoa. Mutta kyllä se ruisleipä on ehkä ainoa leipä mitä kannattaa syödä. Paitsi jos ensisijaisena valintakriteerinä on maku.

Saivarrellaanko?
Hiilareita ei ole mikään pakko saada eikä ruisleipää todellakaan sellaisenaan mihinkään tarvita. Jos ei paljoa kestävyysurheilua harrasta niin monet ehkä yliarvioi ton hiilihydraattitarpeensa. Mitä sellaista on ruisleivässä mitä et mistää muusta saa, ja sitä nimenomaan tarvitaan?

Kaveri oli just jutellu SM-tason kilpaurheilijan(kehonrakennus) kanssa ja oli vastaukseks tullu hiilareista, että monet varoo liikaakin. Niitä saa ja pitää syödä jonkin verran.
 
Kaveri oli just jutellu SM-tason kilpaurheilijan(kehonrakennus) kanssa ja oli vastaukseks tullu hiilareista, että monet varoo liikaakin. Niitä saa ja pitää syödä jonkin verran.

Hei! Kukin syö niitä niin paljon kuin kokee tarvitsevansa. Se että jollekkin kehonrakentajalle niiden reilu syöminen sopii ei tarkoita että se kaikille käy, ja toisinpäin. Kyllä tuolla ihan pro (Olympia) tasolla on tyyppejä ketkä vannoo vähien hiilareiden nimeen, ne on kuitenkin ammattilaisia, pitäisikö niitä kuunnella sitten? Nämä on yksilöllisiä asioita AINA, mutta käsittääkseni kuitenkin valtaosa ihmisistä ehkä sitä leipää puputtaa vähän liikaakin kun se on niin helppoa safkaa.

Niin kauan kun keskustelussa ei ole grammamääriä (edes suhteutettuna ruumiinpainoon) mukana niin tällänen paljon/vähän hiilaria keskustelu voi tarkoittaa osapuolille eri asioita. Kuitenkin threadi koskee leipää, ja ensimmäinen postini josta tämä keskustelu alkoi, on koko threadin tavoin mielipide. joten jos uritetaan taas keskustelu sinne lempparileipiin. Jos joku haluaa jonkun kanssa jatkaa jotain hiilarikeskustelua niin voi sille perustaa threadin/etsiä jonkun niistä kymmenistä mitä pakkiksella on jo. Pakkohan leivän on olla hyvä juttu kun viralliset ravintosuosituksetkin on sen syönnin kannalla.
 
Jos joskus on herkuttelupäivä, niin suosittelen kokeilemaan kerroskolmioleipiä. Neliönmuotoisia vaaleampia leipäpaloja, väliin pikkelssiä maun mukaan, sekä tomaattia, sipulia, leikkeleitä. Sitten leipiä kasataan kolme päällekäin ja leikataan kahtia kolmion muotoon. Päälle voi laittaa muutaman hammastikun pitämään leivän kasassa ja niihin tikkuihin kiinni kirsikkatomaatteja. Herkkua :dance2:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom