Alle 90kg läpi vuoden. Aion laskea sitä bodyfat setpointtia oikein huolella, eli kireenä tosi pitkään jonka jälkeen kireenä pysyminen on aina vaan helpompaa.Mimmosiin rasvoihin aiot palata tuon jälkeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Alle 90kg läpi vuoden. Aion laskea sitä bodyfat setpointtia oikein huolella, eli kireenä tosi pitkään jonka jälkeen kireenä pysyminen on aina vaan helpompaa.Mimmosiin rasvoihin aiot palata tuon jälkeen
Tosi superit.Paljon verenpaineet Mikellä? Seuraatko säännöllisesti?
Ruokavaliolla vaan. Punainen liha ja munat vege.Hieno kunto !
Millä laskit omaa LDL:ää ? Ruokavalio tietty mutta muistelisin, että lisäravinteet oli mukana.
Ei tietysti vastannu noi messut johonkin yli 10v takaiseen, missä oli eri laitevalmistajia yms, mutta ihan kohtalaisesti eri lisäravinne myyjiä ja muuta oheistoimintaa.On noi expot kyllä nykyää aivan kuollu. Monen vuoden tauon jälkee tuli käytyä ku ei tarvinu maksaa lipusta. Muutama koju messuhallin puolella. Eikä tarvi enää jatkossa mennä
Oletko paljon tutustunut joko empiirisesti tai teoreettisesti tuohon bodyfat setpointin todelliseen muuttamiseen alaspäin? Itseä aihe on pitkään kiinnostanut ja jotain kohtalaista yritystä on ollut, mutta ei luultavasti ole ollut riittävää pitkäjänteisyyttä, itsekuria ja kärsivällisyyttä asian suhteen.Alle 90kg läpi vuoden. Aion laskea sitä bodyfat setpointtia oikein huolella, eli kireenä tosi pitkään jonka jälkeen kireenä pysyminen on aina vaan helpompaa.
No jos vertaa ihan kisaajien kondikseen niin ei todellakaan saanut, toki mielipide eroja, mutta kyllä järjestäen kisaajat ovat löysässä(ei oikeasti näyttänyt että edes dieetillä oltu) kunnossa olevaa sakkia. Mimmeistä oikeastaan ainoa joka oli jonkinlaisessa kunnossa oli Takamaa. Kundien puolella SM muutama hassu tyyppi oli "kunnossa". Että kyllä vaikka SKL taso ei tänä vuonna ollut niin hyvä, niin aivan erimaailma silti. Muutenkin taas sitä runkku rinkiä tuomaristo täynnä, omia valmennettaviaan kisasi ym. Messupuoli ei todellakaan mikään erikoinen myöskään ollut, varaston tyhjennyksiä suurimmalla osalla pöydät täynnä. Samat lisäravinteet/varusteet/vaatteet saa "ale" koodilla jopa halvemmalla verkkokaupoista.Jos nyt pitää vertailla skl-kisoja ja nfe, niin tämän vuoden skl-kisat todella latteat ja ei mitään messutoimintaa.
Paremmin sai rahalle vastinetta noista nfe:n kisoista.
Jos messuilla oli hera 35€/3kg niin ihan mielenkiinnosta mistä saat samaan rahaan ja kun tänne ei varmaan saa mainostaa niin laitappa vaikka viestiäMessupuoli ei todellakaan mikään erikoinen myöskään ollut, varaston tyhjennyksiä suurimmalla osalla pöydät täynnä. Samat lisäravinteet/varusteet/vaatteet saa "ale" koodilla jopa halvemmalla verkkokaupoista.
Samaa mieltä, kisat on toissijaista, tärkeämpää on montako standia siellä on, aika surullista tosiaankin.On aika surullinen tilanne, jos lajin SM-kisoja katsomaan mennessä pääasiallinen mielenkiinto on siinä, paljonko messuilla saa alennusta tuotteista.
Mimmeistä oikeastaan ainoa joka oli jonkinlaisessa kunnossa oli Takamaa.
Näinhän se on, sen takia siellä lavallaakaan ei läheskään kaikki oo varsinkaan selkä puolelta kunnossa.Toi alaselkä ei kyllä pala tosta ihan heti, saa oikeesti tehdä vitusti duunia nyt. En tiiä onnistuuko. Meinaan siinä kyllä menee koko äijä aivan rusinaksi, mutta liekö väliä.
Mä oon tässä oppinut melko paljon tästä dieettaamisesta ja tiedättekö miten mä etenen. Täysin fiiliksen ja loogisen alattelun mukaan, en oletusten ja miten muka kuuluis tehdä. Suurin osa tankkailee aivan miten sattuu sitä paskaruokaa koska muka kuuluu tankkaa, se pizza viikossa ja muuta aivan levotonta hölmöilyä kun ei oikeasti mietitä näitä juttuja loogisella järjellä.Näinhän se on, sen takia siellä lavallaakaan ei läheskään kaikki oo varsinkaan selkä puolelta kunnossa.
Ne palaa samaa vauhtia, sama määrä rasvaa. Sen mä sanon, että tää dieettaaminen on 100 kertaa helpompaa mitä lihaksen tekeminen tässä iässä.Joko on perse railoilla vai onko alaselkä juurikin se missä rasva pysyy pisimpään?