Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
ant sanoi:... otat kreatiinin 1-2 ruokalusikallisen "dextro" hiilarin kanssa, kreatiini imeytyy 50% paremmin "dextro" hiilarin kanssa.

Viinitalo Melkon markkinoima panimosokeri maksoi vähä reilu neljä euroa ja paketti oli 4,5 kiloa. Hitusen halvempaa siis antsa. Ja ihan samaa ainetta.ant sanoi:wrangen dextro maksaa vain 13 egee+risat ja 5kg!
Tomi sanoi:Glukoosi = dekstroosi = panimosokeri.
Ja käyttää sitä kreatiinin kanssa ja palautusjuomassa...Kimple sanoi:Viinitalo Melkon markkinoima panimosokeri maksoi vähä reilu neljä euroa ja paketti oli 4,5 kiloa. Hitusen halvempaa siis antsa. Ja ihan samaa ainetta.
masantti sanoi:Pistäkääpäs linkki panimosokeri paketin kuvaan.
hehheh :DTomi sanoi:
Hulkki sanoi:Tuo on kaksijakoinen homma.
Palautusjuoman tulisi ensinnäkin nostaa insuliinitasoja, jotta aminohapot (ja kreatiini) ajettaisiin tehokkaammin lihassoluihin.
Toiseksi, treenin jälkeen pitäisi pyrkiä täyttämään lihasten glykogeenivarastot mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.
Tuon insuliinivaikutuksen saa aikaan millä tahansa nopealla hiilihydraatilla (GI mielellään yli 100).
Sen sijaan glykogeenivarastojen täyttämisessä myös hiilihydraatin tyypillä on merkitystä: parhaiten lihaksen glykogeenivarastojen nopeaan täyttämiseen soveltuvat glukoosi (dekstroosi) ja glukoosipolymeerit (maltodekstriini). Muut nopeat hiilihydraatit, kuten sukroosi (sokeri), käytetään ensisijaisesti maksan glykogeenivarastojen täyttämiseen - lihasglykogeenin täyttämiseen vasta toissijaisesti.
Käytännössä tuolla hiilarin tyypillä ei varmaankaan mielettömän suurta merkitystä ole, kunhan glykeeminen indeksi vain on korkea. Itse käytän palautusjuoman hiilarina dekstroosia ja mukaan heitän 5-10 g vanilliinisokeria maun vuoksi.
Löytyy niin pirun huonosti, vai enkö osaa kirjoittaa?Tomi sanoi:
lampunjalka sanoi:![]()
PANIMOSOKERI
Suosittelemme kotiviinin ja kotioluen valmistajille!
Erot tavalliseen kidesokeriin verrattuna:
Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia
Liukenee välittömästi viileäänkin veteen (käymislämpötila)!
Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen!
Käymisprosessi alkaa heti ja lyhenee huomattavasti!
Käymisprosessissa tavallinen sokeri hajoaa entsyymien avulla, mutta Panimosokeria käytettäessä hiiva tuottaa alkoholia heti.
Lopputulos paranee ja on erinomaista jälkimakeutukseen!
1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.
Sopii tietysti myös muuhun makeuttamiseen (leivontaan, säilöntään etc.)!
Urheilijoille erinomainen energialähde (1/2 l vettä ja 2 rkl Panimosokeria)!
RAVINTOSISÄLTÖ keskimäärin/100g:
Hiilihydraatteja min. 90% (vesipit. 10%)
Rasvaa 0%
Proteiinia 0%
Kuituja 0%
Tuhkaa max. 0,05%
Energiaa n. 1540 kj / n. 360 kcal
Saatavana 2 kg tai 4,5 kg pusseissa hyvin varustetuista erikoisliikkeistä ja päivittäistavarakaupoista.
http://www.melkko.fi/sokeri.htm
