Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Joo, aattelin kuiten pysyä antibodymunkkien kultaisella tiellä korvaamalla vähäisen ruuan määrän virvoittavilla alkoholipitoisilla juomilla. Ehkä, ehkä meidän raamattu ton sallii. en oo varma kun en oo nähny sitä raamattua.
Hmm, Pode. Toi voi näyttää helpolta ruualta ja sitä se ehkä onkin, mutta tuossa on kuiten suuri vaara epäonnistua kohdassa 4. Monet ovat yrittäneet tehdä tuota settiä, mutta ovat epäonnistuneet pahan neloslevelin takia.
suomalainen olut käy. Ei siis mitään ulkomaalaisia hinttioluita sitruunoiden kanssaSallitaanko neloslevelillä muutkin juomat kuin Karhu?
Noiden yhdistelmään. Keskustelun naapureiden kanssa kannattaa aloittaa hienovaraisesti lausuen seinän läpi "minä kuulen teidät, tiedän että te ootte siellä" ja nostaa äänitasoa asteittain niin kauan että saa vastauksen.Kumpaan se kaatuu: bissen juomiseen vai naapureille huuteluun?
suomalainen olut käy. Ei siis mitään ulkomaalaisia hinttioluita sitruunoiden kanssa
Noiden yhdistelmään. Keskustelun naapureiden kanssa kannattaa aloittaa hienovaraisesti lausuen seinän läpi "minä kuulen teidät, tiedän että te ootte siellä" ja nostaa äänitasoa asteittain niin kauan että saa vastauksen.
Ei vittu, feilasin. Juon carlsbergia.
Chuck Norriksen iltapala. Ei suositella aloittelijoille!
Etsi kuvista salaattia tai vihannesta ja saat tonnin.
http://fi.wikipedia.org/wiki/VihannesSipuli on vihannes.
Miten teet ne? Heität vaan marinoituna rasvaan? Pitää koitella joskus. Liekkisiivet ovat niitä harvoja tuotteita joita ostan oranssissa marinadissa valmiina.
Aattelin tehä mättöpäivänä uunissa semmosta heleppoo ranskikset-nakit-lihapullat mättöö, onko jollain jotain maistuvia ja mahdollisimman epäterveellisiä lisukevinkkejä siihen :D. Ajattelin ainakin kuorruttaa cheddarilla ja hukuttaa ketsuppiin.. :D
Paneer juusto
1.5l täysmaitoa
n. viinilasillinen valkoviini etikkaa
Lämmitä maito melkein kiehuvaksi kattilassa ja kaada sekaan noin viinilasillinen valkoviini etikkaa. Nosta pois levyltä ja anna juustoutua viitisen minuuttia. Tämän jälkeen kumoa seos harsokankaalla vuorattuun siivilään (esim. vanha t-paita kelpaa tähän hyvin kun repii sen ensin kahtia), nyt siivilässä pitäisi olla hieman raejuustoa muistuttavaa kiinteää mössöä. Mausta suolalla ja halutessasi muillakin mausteilla, tämän jälkeen pyörittele massa palloksi kangasta apuna käyttäen, laita pallo lautaselle ja jääkaappiin jäähtymään tunniksi pariksi. Tämän jälkeen juusto onkin valmis, itse tykkään leikata paloiksi ja paistaa nopeasti voissa pannulla kuivatun chilin kanssa ja syödä esim. tonnikala salaatin kanssa.
Osaako joku nokkelampi muuten sanoa jääkö kaikki maidon proteiini tuohon juustoon?