Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
No mistä me nyt Suomessa De Ceccon perunagnoccheja saatas?!
Keittiövälinethread:
http://www.pakkotoisto.com/yleinen-keskustelu/37998-keittiovalineet-ja-ruuanvalmistus
No jos VAIN paistaa vaikkapa pihvejä jne eikä tee patoja/kastikkeita niin tuo Hackmann Kovanaama Pro on osoittautunut aika superhyväksi. Toimii lähes kuin valurautapannu ja Ceratec-pinnoitteeseen ei kyllä tartu kiinni ei sitten mikään. Kestää kuulemma myös tiskikoneen ja metallivälineet. Enpä ole koitellut enkä koita.
Miinuksena pirun matala reuna, ainakin omassa 28cm pannussa. Ehkä joku kasari voisi toimia hyvin jos jostain löydät ja tahdot tehdä soossejakin siihen. Pannu kestää myös uunin. Hinta noin 70e. Ei heikoille, painaa kuin synti :D
Perus Kovanaama-pannut ovatkin sitten olleet täyttä kuraa ainakin kun viimeksi ostin vuosia sitten moisen, ehkä ne(kin) ovat parantuneet?
Joensuun tukusta tuota katselin ja muistelen että hintaa taisi samaisella pannulla olla vähän yli 40€. Pitää varmaan käydä poistamassa pannu tai pari. Painavan ja raudan ääressä tehdyn oloinen oli, joten jospa se kestäisi induktiollakin vääntyleimättä.
Aika hintavia ollakseen vain valurautapannuja ilman sen kummempia tekniikoita. Eihän valurautapannussa muuta tarvitse katsoa, kun että se on valurautaa ja kestää uunia.Saisiko pannupizzan teko-ohjeet?
Skeppshultit on ainakin hyviä, saa hyvin varustetuista kaupoista:
http://www.skeppshult.com/sv/
No, Carlson möi noita poistomyynnissä (miksiköhän?) 25e/kpl. Itse ostin pari sieltä.
Saisko pannupitsan teko-ohjeet
Sain kuivattuja sieniä, olikohan jotain siitakkeita... en ole koskaan käyttänyt kuivattuja sieniä, mitenkäs noita käytetään? Voisin tehdä noista vaikkapa kermaisen sienikeiton.