- Liittynyt
- 31.1.2010
- Viestejä
- 3 544
Surmi on sushin väliin oivaa. Ripellä on selvästi kehittymätön makuaisti, mutta ei syytetä siitä häntä.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ilmeisesti pointti meni ohi. Itse en Surinamista tykkää joten voin vapaasti sanoa sen olevan paskaa laadusta riippumatta (joo kaikkia en ole maistanut mitä luettelit mutta osaa kyllä), Surinami on keinotekoista kalamössöä kuten tuoteselosteesta ilmenee ja sitäkautta ei herätä mitään mielenkiintoa lisäkokeiluihin.
ps. niin ja millään tapaa nämä pointit eivät koskeneet sinun ruokaasi, varmasti oli hyvää.
Pakko kuitata kun "haukuttiin" muiden kehittymätöntä makua.Sori typot edellisessä.
Sushiin: Surimi, avokaado ja kevytmajoneesia hieman. Lohtakin voi laittaa. TJEU.
Pakko kuitata kun "haukuttiin" muiden kehittymätöntä makua.
Axelpassille ketjuun elinikäinen bänni kevytmajoneesin käyttämisestä. Muutenkin oudoksuttaa valmismajoneesien yleinen käyttäminen.
Otti eteen. Ei olleenkaan pöljempi voikkari!....
Tein tuossa jokin aikaa sitten itelleni herkkuvoikkarin....
Bongasin tälläisen ohjeen Yhteishyvästä, ja vesi herahti kielelle välittömästi. Ainut ongelma on vain se, ettei miehen9i tykkää kookoksesta. Ajattelin tehdä käyttää päärynän tilalla persikkaa, mutta mitä kookoksen sijasta? Ehdotuksia otetaan vastaan.
PÄÄRYNÄ-KOOKOSPIIRAKKA
1 pellillinen tai noin 16 palaa
4 kananmunaa
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
200 g leivontamargariinia
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
Pinnalle:
1 prk (400/230 g) päärynäkuutioita mehussa
Kuorrutus:
100 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
4 dl kookoshiutaleita
+korvaat sen päärynän mieluummin omenalla. Persikka on vetistä.