Mulla ainakin on sellanen sitruunamarenkitorttu ohje, missä tulee ihan piirakkavuokaan tehdä se, eli pitää olla reunat jotta pysyy kasassa. Ja myöskään marenki ei mene kovaksi, se koko höskä mun reseptissä laitetaan uuniin, muutoinhan se palais siellä jos tahtois marengin ihan kovaksi.
Hippa, minkälainen resepti sulla on, voisitko laittaa sen tänne niin vois kattella sitä hieman..
Tuli tuosta
Paukun kakusta mieleen, tein pojalle kastajaiskakun ja spritsasin siihen suklaa reunat (miten paukullakin koristeet tehty), niin kannattaa laittaa pakkaseen hetkeks ne kalvot niin nopeutuu homma huomattavasti. Sit vaan nopsaan kakkuun kiinni, kun sulaa myös yhtä nopeesti kuin kovettuukin. Itsellä ainakin meinas hermot mennä kun odottelin niiden kovettumista (viime heinäkuu) ja aamulla kun tein niitä ei ollut edes kuuma vielä, eikä ne olis edes kovettunu.