- Liittynyt
- 18.12.2007
- Viestejä
- 248
Nyt ehdotuksia! On omatekemät valkosipulikermaperunat uunissa ja pöydällä odottaa kaksi noin 500g poron ulkofilettä. Mitähän noista ulkofileistä tekisi? Katsoin jostain ohjetta missä neuvottiin vaan pistämään vähän (tai paljon) suolaa ja pippuria pinnalle ja paistamaan kuumalla pannulla muutaman minuutin kummaltakin puolelta. Tuliskohan nannaa?
Lisäksi vielä semmoinen kysymys että kuinkahan kypsäksi tuo poro pitäisi paistaa? Voiko sen jättää oman mielen mukaan punaiseksi vai onko sopiva kypsyysaste joku hieman punainen medium? Itse kun tykkäisin että olisi melko punaista.
Lisäksi vielä semmoinen kysymys että kuinkahan kypsäksi tuo poro pitäisi paistaa? Voiko sen jättää oman mielen mukaan punaiseksi vai onko sopiva kypsyysaste joku hieman punainen medium? Itse kun tykkäisin että olisi melko punaista.