- Liittynyt
- 6.2.2003
- Viestejä
- 13 631
- Ikä
- 42
No lihan osalta vetelin ensin kalvot pois, maustoin pinnasta kuivamausteilla, tosin lähinnä suolalla. Heittelin kelmun päälle pekonit ja sienet joiden päälle fileen ja rullasin. Lykkäsin jääkaappiin kymmeneksi minuutiksi. Olisi saanut olla hiukan pidempäänkin, mutta oli järkyttävä kiire. Otin pois, käärin voitaikinaan jonka voitelin kananmunan keltuaisella ja heitin 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi.Kerro vähän yksityiskohtaisemmin miten teit ;o Voidaan sit porukassa arvella missä meni mönkään.
File oli kyllä astetta läskimpi, joten ehkäpä aliarvioin mausteet pahasti, kun en halunnut siitä liian voimakkaan mausteista. Sitkeys taas, niin jaa´a. Ei se mitään purukumia ollut, mutta sai sitä jonkin aikaa pureskella.