Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tarkoitus ois tehdä kerhossa kahta-kolmea pirtelöä.
Tarkoitus ois tehdä kerhossa kahta-kolmea pirtelöä.
Osaisko joku kertoa hyvän ja yksinkertaisen ohjeen silleen, että aineena ois banaani, mansikka ja suklaa. Tarkennuksena että tarkoitus on tehdä kolmea eri pirtelöä, joissa vaihtuu ainoastaan toi yksi ainesosa.
No nyt se sitten kävi ja kaikki photobucketiin ladatut kuvat hävisivät...
Kuuluis ehkä enemmän tonne grillauskeskusteluun, mutmut...
Miksi marinadissa jossa käytetään colajuomaa ei "saa" käyttää light colajuomaa?
Monessa paikassa tullut vastaan, että lightia ei saisi käyttää, mutta ei mitään selitystä.
Marinadi pitäs tehdä ja kaapissa nyt sattuu olemaan light colaa. Pitääkö tässä nyt lähteä kiskalle näinkin turhan asian takia?
Nyt mennään ihan mutu-tuntumalla, mutta johtuisiko siitä että light-colassa ei ole sokeria joka karamellisoituessaan toisi grillattavan tuotteen pintaan kaivattuja makuja.
Tai sitten kyseessä on se että light-colan keinotekoiset makeutusaineet eivät tykkää kuumasta.
Noita kuvia avataan täällä pakkiksella varmaan siihen tahtiin, että noitten ilmasten kuvapalveluiden latausrajat ylittyy. Kannattaa lykätä palveluntarjoajan kotisivutilalle niin on paremmassa tallessa.
Eilinen nauta-siiderikokeilu oli suorastaan menestys. Pähkinänkuoressa:
~kilo naudan paahtopaistia
Jotakin savunmaku-soosia
Puolisen desiä rypsiöljyä
1 kiinalainen valkosipuli (yksikyntinen)
1 tlk Crowmoor Extra Dry omenasiideriä
- Pilko pöydällä lämmennyt liha kuutioiksi
- Sekoita rypsiöljy, bbq-soosi ja murskattu valkosipuli (mausta mielen mukaan)
- Pyörittele lihakuutiot soosissa niin, että kaikki kastike imeytyy niihin
- Paista lihoihin kevyt väri
- Laita lihat uunivuokaan tai pataan, kaada päälle siideri (itsellä jäi vähän yli, join loput)
- Laita uuniin 175 asteeseen noin 1,5 tunniksi
Liha oli niin mureaa, ettei sitä tarvinnut oikeastaan edes pureskella, ja todellä hyvän makuista. Tarjosin itse tehtyjen lohkoperunoiden kanssa, mutta kevyesti omenainen ja jotenkin oluinen maku sopisi erinomaisesti jonkin muusin tai kasvislisäkkeen kanssa.
Mä olen tehnyt tällä ohjeella ja tulee varmasti kuohkeita ja hyviä. Ohjeen sain joskus ystävältä.
5 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl raastettua sitruunankuorta (en käytä kylläkään)
16 rkl voisulaa
2,5 dl sokeria
2 munaa
1,25 dl piimää tai kermaviiliä
2,5 dl mustikoita
Sekoita kuivat aineet keskenään ja toisessa kipossa voisula, sokeri ja munat. Lisää joukkoon kermaviili.
Sekoita joukkoon jauhoseos. Sekoita mieluummin liian vähän ko liian paljon, mitä vähemmällä sekottamisella menee niin sitä parempia tulee.
Sekoita mustikoihin ensin varovasti 1 rkl jauhoseosta että ne ei värjää taikinaa niin helposti.
Nostele mustikat taikinan sekaan. Jaa muffinipellille tai vuokiin ja paista 190 asteessa 20-25 minuuttia.
Ohjeesta tulee noin 12-16 muffinia.
Semmosia amerikkalaisia muffinsseja tahtoisin tehdä. Eli helvetin isoja, tuhteja ja herkullisia. Ei mitään matalia suomalaisia kakkupohjataikina-oksetuksia.
Mites tehdään?