Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Taisin joskus kans kerrasta oppia perunan paistamisesen. Aina teflonilla.
Voisi kyllä koittaa miten onnistuu, jos laittaa oikeasti reilusti rypsiöljyä.
Eilen muuten tein lettuja ekaa kertaa hiiliteräspannulla. Onnistui hyvin.
Aina valuraudalla.Aina teflonilla.
Yks kinkku taitaa olla vielä pakkasessa...
Mikä oli metodi? Veikkaan, että ainakin kohtuu mieto lämpö ja mahdollisimman vähän lastan kanssa lääppimistä?Onnistui.
katso liitettä 225009
Pari päivää sitten keitettyjä pottuja. Reilusti voita ja lämpö 1-6 asteikolla asetettuna 4.Mikä oli metodi? Veikkaan, että ainakin kohtuu mieto lämpö ja mahdollisimman vähän lastan kanssa lääppimistä?
Noin mäkin olisin tehnyt, näin perstuntumalla. Pannu vitoselle tai kutoselle 1-9 -asteikolla ja paistamiseen voita. Ihan vain maun takia, ei mistään muusta syystä. En tiedä onko sillä eroa tarttumisen kannalta. Sit tökitään kun alkaa irtoamaan. Niinhän se monen ruoan kanssa on, kana klassisena esimerkkinä, että heti kun heittää pannuun, niin se tarttuu perkeleesti kiinni, mutta kun antaa olla tovin ja ruskistua, niin se päästää irti ja sen jälkeen ei ole väliä mitä sille tekee.Pari päivää sitten keitettyjä pottuja. Reilusti voita ja lämpö 1-6 asteikolla asetettuna 4.
Oikeastaan kun homma oli lähtenyt käyntiin ja ruskettuminen alkanut, niin sai lääppiä miten halusi. Kävinkin vaan keittiössä välillä ja heitin perunoita pannun reunaa vasten. Ei kerran ollut kiinni yhtään, niin lastaa ei aina tullut edes käytettyä.
Pitää koittaa seuraavalla kerralla rypsärillä. Nyt menin saatanan ohjeilla ja olivathan ne nyt aivan saatanan hyviä.
Juur näin.Noin mäkin olisin tehnyt, näin perstuntumalla. Pannu vitoselle tai kutoselle 1-9 -asteikolla ja paistamiseen voita. Ihan vain maun takia, ei mistään muusta syystä. En tiedä onko sillä eroa tarttumisen kannalta. Sit tökitään kun alkaa irtoamaan. Niinhän se monen ruoan kanssa on, kana klassisena esimerkkinä, että heti kun heittää pannuun, niin se tarttuu perkeleesti kiinni, mutta kun antaa olla tovin ja ruskistua, niin se päästää irti ja sen jälkeen ei ole väliä mitä sille tekee.