Ainakin
@TJJ llä käytössä Meater, onkos muilla? Minkälaisia kokemuksia?
Ite ny muutamia kymmeniä kertoja käyttäny, pannulta savustuspöntön kautta hiillokselle ja uuniin, kypsennyksen kohteet vaihdellu n. puolesta kilosta pariin kiloon.
Mittarina ok, ja käyny ilmi mm. että uunin nupin asteikko heittää aika kauas todellisesta, mutta tuo aika-arvio tuntuu olevan melko heilahteleva. Tänään uunissa puolentoista kilon kassler, puolen tunnin jälkeen meinasi, että kolme vielä, tunti siitä oliki sitä mieltä, että reilu tunti, ja puoli tuntia myöhemmin sitä mieltä, että lähes tunti vielä. Ja siis juu, piti saada työpäivän jälkeen ajoissa kypsäksi tuo, siksi lämpö niin kova, että kolme-neljä tuntia pitäs riittää, ei mennä ny siihen.
Puolen kilon fileen kans erityisen häiritsevää tuo, että juuri vilkaisin ja sanoi "4 minuuttia" ja sitte hälyttääki heti, että poista lämmöstä.
Joka kerta vetäytymisen jälkeen (huoneenlämmössä tai ulkona alle 20 asteessa, folion alla) lämpö on lopulta menny pari astetta tai jopa useita asetetun yli.
Ihan ok mittari, mutta ei tää ny kyllä ihan mainostushypen arvoiselta tunnu, eikä hinnankaan. Samaan tulokseen vuosikaudet päässy 3,99€ perinteisellä mittarilla.
Enkö vain osaa käyttää, vai onko tää vaan tämmönen, suuntaa antava?