Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Itsellä on ollut yhtä rubia vanhassa maustesiroittimessa eikä ole ollut moksiskaan. Ei kai niitä niin haittaa, ellei laittele jotain "märempää" mukaan.Ajattelin tehdä isomman satsin valmista mausterubia lihankärventämiseen. Onko passeli ajatus vai reagoivatko jotkin mausteet epäsuotuisasti, jos ovat pidempään kimpassa?
Itsellä on ollut yhtä rubia vanhassa maustesiroittimessa eikä ole ollut moksiskaan. Ei kai niitä niin haittaa, ellei laittele jotain "märempää" mukaan.
Ei kai mausteiden sekoittamisessa ole mitään ongelmaa?
ja ihan oikein toi poskikin oli valmistettu. Oli niin mureaa ettei siihen tarvittu hampaita ollenkaan, mutta maku oli karmea.
Ihan hanurista hei. Ei tollasia mun pikku-Weberillä kokkailla.
Niinhän sitä sanotaan. Mutta tuo Q1000 on vähän nyhverö. Toki, omalla paistomittarilla ym ym pääsee pitkälle. Mutta ei sitä voi alkaa parstilla mm. vaikka savuhommia miettimään edes.Ei kai tuo koosta kiinni ole.
Millasella vehkeellä kylmäsavustelet?Väänsin läjän kylmäsavukirjolohta. Mallikappale kuvassa. En kikkaillut millään maustamisilla. Annoin kalan suolaantua reilun vuorokauden, kuivattelua pari tuntia viileässä ja kalanpalat savustimeen.
Ei mennyt ihan putkeen, kun savustimen mekanismi, joka vaihtaa uutta puuta savuamaan oli hajonnut yön aikana. Jotenkin pääsi myös lämpö nousemaan vähän liikaa ja osasta kaloista pinta kypsyi liian paljon.
Noh, ens kerralla on korjattu savustusvekotin ja muutenkin fiksattu prosessi. Vois kokeilla myös jotain extraa maustamiseen suolan lisäksi.
katso liitettä 132240
Millasella vehkeellä kylmäsavustelet?
Ajattelin jos panostaisin kunnon keittiöveitsiin. Vanhempien luona kun pääsee käyttämään kunnon välineitä, niin onhan se leikkaaminen ihan erilaista!
Olisiko pakkislaisilla heittää mitään ehdotuksia mistä ja minkälaista kannattaisi lähteä hommaamaan. Käyttö lähinnä juuresten, salaatin ja lihan leikkaamista.