- Liittynyt
- 27.2.2004
- Viestejä
- 5 834
Kanaviillokin hengessä kanaa tikka masala:
- Paketti kanaa (suikaleita, paloja...)
- Sipulia
- Kanaliemikuutio
- Garam masala -mausteseosta
- Chilejä tai chilimaustetta
- Tomaattipyreetä pari ruokalusikallista (tai tomaattimurskaa vähän enemmän)
- Pieni purkki maustamatonta jogurttia (esim. kreikkalainen tai turkkilainen jogurtti käy hyvin)
(- Lisäksi oman mielen ja mukaan muita mausteita: mustapippuria, currya, paprikaa, inkivääriä, valkosipulia, papuja lisäproteiiniksi...)
Kanat ruskistetaan, sipulit kuullotetaan paistorasvassa, sekaan kaikki mausteet ja annetaan hautua puolisen tuntia. Lopuksi lisätään jogurtti, sekoitetaan ja lämmitetään.
- Paketti kanaa (suikaleita, paloja...)
- Sipulia
- Kanaliemikuutio
- Garam masala -mausteseosta
- Chilejä tai chilimaustetta
- Tomaattipyreetä pari ruokalusikallista (tai tomaattimurskaa vähän enemmän)
- Pieni purkki maustamatonta jogurttia (esim. kreikkalainen tai turkkilainen jogurtti käy hyvin)
(- Lisäksi oman mielen ja mukaan muita mausteita: mustapippuria, currya, paprikaa, inkivääriä, valkosipulia, papuja lisäproteiiniksi...)
Kanat ruskistetaan, sipulit kuullotetaan paistorasvassa, sekaan kaikki mausteet ja annetaan hautua puolisen tuntia. Lopuksi lisätään jogurtti, sekoitetaan ja lämmitetään.