Suosittelen muuten tommosiin pihveihin tai lihapulliin vanhaa kunnon korppujauho, maito ja muna -taikinaa. Ei voi ryssiä. 400g jauhelihaa, 1dl maitoa, 0,5dl korppujauhoja, 1 muna, sipulia ja mausteita. Itseltäni jää sipulit aina liian isoksi ja töröttää sitten pullista, niin jää usein laittamatta, mutta tuohan ne makua. Ne varmaan voi kuullottaa myös alkuun, niin pehmenevät. Mausteita oman maun mukaan, mutta minusta enempi parempi, koska jauheliha ei oikein muuten maistu millekään.
Taikinassa toi nesteen määrä on aavistuksen liian iso 400 grammalle lihaa, ehkä joku 500g olis optimi, mutta noita voi säätää kokeilemalla. Valmistaessa vaan ainekset sekaisin, ja lusikalla sekoittelee taikinan tasaiseksi. Lusikalla on myös hyvä ottaa taikinaköntsä käteen, josta pyörittelee pullan tai taputtelee pihvin. Käsiä kun vähän kastelee, niin pääsee helpommalla. Sit vaan uunia kahteensataan ja paistelemaan. Oon vetänyt aika fiiliksellä ton paistoajan, mutta jossain 20-30min nurkilla se varmaan on.