Deleted member 43228
Ihan kun saisit tarkempaa faktaa jostain tilastoista. Niinhän minä luen :DWeber-ketjuunhan tämä olisi kuulunut, mutta se on dialyysissä, vain Joxuz lukee.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ihan kun saisit tarkempaa faktaa jostain tilastoista. Niinhän minä luen :DWeber-ketjuunhan tämä olisi kuulunut, mutta se on dialyysissä, vain Joxuz lukee.
Tuumasin vähän vajaassa päässäni, että jos tässä korvaisi Nutellan sokerittomalla versiolla niin sehän olisi melkein kuin terveyskamaa?
Hyvältä näyttää. Tosin kaikkea nausteseosta ei kannata hieroa raa'an lihan päälle, vaan säästää osan valmiin tavaran maustamiseen.Pulled pork, nyhtöpossua ajattelin tehdä, se on niin perkeleen hyvää ja monikäyttöistä, voi syödä vaikka minkä kanssa.
Onkohan tämä resepti mistään kotoisin?
Pulled Pork / Nyhtöpossu - Kotikokki.net - reseptit
Sain käsiini naudan sydämen. Onko kukaan ikinä valmistanut sydäntä? Miten kannattaisi?
- mahdollisimman pieneksi
- 1 osa sydäntä, vähintään 5 osaa muuta lihaa/elimiä ja pekonia/silavaa
- pitkään ja miedolla haudutellen
Siltikin se on pahaa ja sitkeää.
Millasta tuli?Pitihän tätä kokeilla ja jumankavita mikä sotku kun tuo puhdas pähkinälevite on melkoista liisteriä verrattuna siihen kun puolet oli nutellaa. Vasta uunissa niin ei voi sanoa mausta.
katso liitettä 125117
Sain käsiini naudan sydämen. Onko kukaan ikinä valmistanut sydäntä? Miten kannattaisi?