Kokkausketju, reseptit

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Piti ostaa luuydinrinkuloita, mutta kun ei ollut niin häränhäntää tuli sitten.

Häntä ja kaksi lootaa karjalanpaistilihoja (1400g?) ruskistetaan paistinpannulla ja paiskataan pataan kaadettuun veteen.

Paprikat (5 kpl + savustetut säilyke) ja chilit (2kpl) paloiksi, pataan.

Hillosipulit perää ja mausteita maun mukaan, itse pistin vain suolaa ja mustapippureita.

Pata niin täyteen vettä, että ainekset peittyy.

Uuniin 150 astetta ja unohdetaan sinne. Taisin pitää viisi tuntia.
 
Tuumasin vähän vajaassa päässäni, että jos tässä korvaisi Nutellan sokerittomalla versiolla niin sehän olisi melkein kuin terveyskamaa?

Tarvittaessa steviaa sekaan.
 
Viikon tai parin takainen tacoateria chili con quornilla. Eli käytin jauhelihan sijaan quorn -rouhetta. Tästä tuli aika hyvää.
9ab3ab897905d295743053cb0be39930.jpg
 
Tätä ketjua ku lueskelee, niin tulee kyllä mieleen, et vois dietin jälkeen alkaa hieman kokkailemaa. Tosin mikäs sitä dietilläkä estää tekemästä maistuvaa ruokaa. On vaa niin tapoihisa kangistunnu, et täytyy ainaki dietti vetää tutuilla ruuilla ja kaloreilla, jotta ei sit tuu mitää yllätyksii.
 
Tuumasin vähän vajaassa päässäni, että jos tässä korvaisi Nutellan sokerittomalla versiolla niin sehän olisi melkein kuin terveyskamaa?

Pitihän tätä kokeilla ja jumankavita mikä sotku kun tuo puhdas pähkinälevite on melkoista liisteriä verrattuna siihen kun puolet oli nutellaa. Vasta uunissa niin ei voi sanoa mausta.

kalorit.jpg
 
Onko pakastetut simpukat mistään kotoisin? Täällä peräkylällä ei myydä tuoreita, ja tekis joskus mieli laittaa esim. sini- tai kampasimpukoita, kun ainakin ravintolassa ne on tosi hyviä.
 
on ne ihan hyviä. tosi moneen ravintolaanki ne tulee pakastettuna. kyllähän nyt valistunut kulinaristi huomaa eron tuoreisiin mutta kyllä noi menettelee.
 
Sain käsiini naudan sydämen. Onko kukaan ikinä valmistanut sydäntä? Miten kannattaisi?

- mahdollisimman pieneksi
- 1 osa sydäntä, vähintään 5 osaa muuta lihaa/elimiä ja pekonia/silavaa
- pitkään ja miedolla haudutellen

Siltikin se on pahaa ja sitkeää.
 
Sain käsiini naudan sydämen. Onko kukaan ikinä valmistanut sydäntä? Miten kannattaisi?

Keitä maustetussa suolavedessä kypsäksi (paineella 1 h, tavan kattilalla 3 h) ja leikkele ohuiksi siivuiksi. Savustaminen on myös mahtava konsti. Ja jos riittävän pohjoisessa, niin seinäkuivaksi ja puukolla vuoleskeleen.
 
Täydellinen onnistuminen. Ikinä en ole tehnyt mitään näin pahaa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom