- Liittynyt
- 29.8.2009
- Viestejä
- 4 531
Syö kuivalihana, hönö. Etenki jos on tarpeeks suolaista ja kokolihaa. Ohuita siivuja vaan suolakurkun kanssa, tai vaikka leikkeleenä? Jauhis kuivahtaneena on hyvä kuivaeväs.
Haah, hyvä neuvo. :-) Suolaisuus ehkä on ok, mutta rakenne ei ole (mun mielestä) ns. hyvän kuivalihan omainen, vaan vähän liian jauhomainen. Kokolihaa siis, ammunrintaa.
Yleensäkin kuivattuihin pelaa aika hyvin keittäminen; niin lihojen ku rehujen yms. kanssa.
Mitäs tämä tarkoittaisi hönön termein? Kauanko sitä pitää noin suunnilleen keitellä, että hammas mieluisasti uppoaa (jos ei meinaa koko ajan siinä maistella kesken prosessin)? Voiko mennä överiksi?