- Liittynyt
- 29.8.2009
- Viestejä
- 4 531
Tökkikö se inkiväärin maku siinä siis?
...
Vähän tarkempaa analyysiä kaipailisi siitä ¨pahasta mausta¨, jos kyse ei siis ole varmasti inkivääristä.
En pystynyt erittelemään tämän pahan maun lähdettä. Pisteliäisyyttä siinä oli, sellaista lipeämäistä. Epäilen inkivääriä tai korianteria, jotka eivät ole sieltä ihan lempipäästä meitsin suussa. En tosin tehnyt tätä safkaa itseäni varten, joten siksi messissä makuja, jotka eivät ole toistaiseksi mieluisia. Olen kyllä alkanut pyrkiä tietoisesti maistelemaan ja totuttelemaan monenlaisiin ei-pitämiini makuihin.
Kyseessähän on tosiaan haudutusliemi eikä noita roinia mitä siinä liemessä on käytetä hauduttamisen jälkeen mihinkään, imo sitä saa siis olla siinä oikeesti vähän ronskimmalla hanskalla annosteltuna.
Eikö siitä haudutusliemestä liipaistu kastikkeelle pohja? Ulkomuistista sanoisin, että haudutuslientä oli enemmän kuin vettä.
Soijaan vois tarttua kanssa sen verran, että alkuperäisessä ohjeessa käytettiin muistaakseni light soijaa joka on tosiaan vähemmän suolaista ellen nyt aivan erehdy.
OK. Korvan taakse.
Viikonloppuna työstettäväksi possun poskea.