Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Pässin kiveksiä sain pussillisen ja pitäisi pääsiäiseksi loihtia niistä jotain hyvää. Ehdotuksia?
Piti testata kanssa fileillä. Vaikea on kanasta parempaakaan saada.
Tosin mokasin laittamalla liikaa lämpöä jolloin koko systeemi paloi pohjaan. (todella huono idea alkaa jotain kanaa paistamaan hellalla, uuniin se pitää laittaa) Sai siitä kanat pelastettua ja maistui noinkin, mutta varmaan vielä parempi jos saa vielä liemen mukaan. Mitenkähän käy jos kokonaisista koivista alkaa, niistä tulee kuitenkin useampi desi rasvaa. Vai onko se kaikki rasva nahassa, jolloin ei tule niin paljon jos nyhtää nahan ennen paistoa?
Tuo näyttää ihan helvetin hyvältä. Muutenkin. Pitkään haudutettu, hyvin maustettu liha ei voi olla muuta kuin onnistuminen.
Ohjeen lopussa ollut kohta sopii myös täydellisesti pääsiäispöytään:
Voisin kuvitella ettei paljoa tarvitse repiä kun heittää luineen uuniin ja ottaa parin tunnin päästä luusta kiinni niin liha jää siihen.Mua itseäni ei huvittanut alkaa repimään lihaa luista ja siksi tein fileistä
Keliakiapelleilyssä päässyt niinkin pitkälle, että löysin tämmöisen ja kokeilin:
Anova on kivampi.
Perusteluja?
Tuli tunne, että pitää tehdä esteettisesti kaunista safkaa.
Oluttölkin sisäpinnassa on muovipinnoite, josta haihtuu uunissa kanaasi BPA:ta. Että hauskoja tissejä vaan.