Deleted member 43228
Tuosta porkkanakakusta vielä, niin oon tehnyt sen itse normaalisti 2 dl rypsiöljyä ja ihan sitä prosessoitua, ei kylmäpuristettua. Jauhoina käytin ensimmäisellä kerralla graham täysjyvävehnäjauhoja ja niitä olen käyttänyt sen jälkeenkin. Koostumus on täydellinen.
Paksuus on vain hyvästä, niin ei mene ja kuivu. Uunittelu aikaa en oo laittanut merkille. Testailee tosin jossain vaiheessa tikulla sen 5 min välein, niin ei vaan pääse kuivuun. Ja kylkeen tuo tuorejuustokermavaahto on just must! Tosin oon tehnyt sen 5 dl kermaa.
Paksuus on vain hyvästä, niin ei mene ja kuivu. Uunittelu aikaa en oo laittanut merkille. Testailee tosin jossain vaiheessa tikulla sen 5 min välein, niin ei vaan pääse kuivuun. Ja kylkeen tuo tuorejuustokermavaahto on just must! Tosin oon tehnyt sen 5 dl kermaa.