- Liittynyt
- 9.4.2013
- Viestejä
- 401
Onkos joku vääntänyt omia makkaroita? Ajattelin vain mistä saisi luonnonsuolta pääkaupunkiseudulla.
Ainakin osassa cittareista on saatavilla luonnonsuolta palvelutiskista. 25€ / 5m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Onkos joku vääntänyt omia makkaroita? Ajattelin vain mistä saisi luonnonsuolta pääkaupunkiseudulla.
Onkos joku vääntänyt omia makkaroita? Ajattelin vain mistä saisi luonnonsuolta pääkaupunkiseudulla.
Jokaisesta kaupasta missä on palvelutiski niin pitäisi saada. Jos heillä ei ole "varastossa" niin sitten ainaki tilaamalla saa yleensä seuraavaksi päiväksi tai milloin seuraava kuorma tulee.
Herra-vitun-jumala miten hyvää!
Se on! Jumalattoman hyvää!
Se on aika hyvä joo :D
Vielä kun onnistuu siinä että tekee sen juuri ja juuri kypsäksi. Noin 5-7min välein tökkää tulitikun siihen ja HETI kun taikina ei tartu siihen niin äkkiä uunista pois. Seuraavana päivänä vielä parempaa, kun antaa olla jääkaapissa yön yli ja "lämmittää" pari tuntia pöydällä.
Karkkipossussa se ajatus on nimenomaan siinä että uppopaisto tekee pinnasta rapean ja jättää sisuksen mehukkaaksi ja rapea pinta imasee kivasti sitä karkkikastiketta itseensä.
On turha tehdä tuota ruokaa väärin.
Huppendaalin porkkanakakku on nyt uunissa. Eka kerta porkkanakakkua. Jos parhaalla ohjeella ei tule sellaista joka omaan makuun putoaa niin sittenpä saa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kohta nähdään ^^
Erinomainen tuunaus! Nuo voisi myös ehkä kääriä pekoniin?Tänään meillä syödään näitä, taikinaan lisäsin rapeaksi paistettua pekonia ja yrit korvasin pestolla.
Erinomainen tuunaus! Nuo voisi myös ehkä kääriä pekoniin?
Yleensähän näissä vatkataan ensin munat ja sokeri vaahdoksi mihinkä sitten seataan kuivat. Lieneekö miten väliä jos pistääkin hupen tyylillä kaikki vaan sekaisin, tuleeko parempaa vai ihan sama?
Yleensähän näissä vatkataan ensin munat ja sokeri vaahdoksi mihinkä sitten seataan kuivat. Lieneekö miten väliä jos pistääkin hupen tyylillä kaikki vaan sekaisin, tuleeko parempaa vai ihan sama?
Kaikki sekaisin vain. Et tahdo siitä kuohkeaa täytekakkua, tahdot siitä nimenomaan tuollaisen kiinteän ja kostean suussa sulavan rasvapommin.
Monellako desillä öljyä Counterfeith teki sen?
Onko nyt tosiaan niin, että tähän ei tule mitään muuta nestemäistä muistuttavaa ainetta kuin öljyä ja kananmunaa? Huhhuh, mikä setti? Ja jos ohjeessa lukee neljä desiä, mutta sen voi tehdä kahdellakin desillä, niin eikö sitä kahta desiä muka korvata millään? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Siinähän tulee koostumukseen ihan järjetön ero.Tein sen kolmella desillä. Kahdella se taikina oli jotenkin kuivakkaa, mutta kun holautti desin lisää niin avot.
Onko nyt tosiaan niin, että tähän ei tule mitään muuta nestemäistä muistuttavaa ainetta kuin öljyä ja kananmunaa? Huhhuh, mikä setti? Ja jos ohjeessa lukee neljä desiä, mutta sen voi tehdä kahdellakin desillä, niin eikö sitä kahta desiä muka korvata millään? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Siinähän tulee koostumukseen ihan järjetön ero.
Onko nyt tosiaan niin, että tähän ei tule mitään muuta nestemäistä muistuttavaa ainetta kuin öljyä ja kananmunaa? Huhhuh, mikä setti? Ja jos ohjeessa lukee neljä desiä, mutta sen voi tehdä kahdellakin desillä, niin eikö sitä kahta desiä muka korvata millään? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Siinähän tulee koostumukseen ihan järjetön ero.
Niinhän mä teenkin, mutta arvon mieluummin ensin kuin teen vuoallisen ripulia ja mietin vasta sitten.Joo ei siihen tuu :D
Kokeile tehdä sitä Poweri niin ei tartte arpoa :thumbs: