- Liittynyt
- 20.8.2006
- Viestejä
- 17 775
Ollut tänään lyhyestä työpäivästä johtuen vitusti ylimääräistä aikaa.
Ajattelin tehdä perus hunajamarinoitua kanaa kermakastikkeessa pastalla- ihan viimesen päälle alusta asti. Kermaa en kyllä tehny itte..
Kävin tutulta kanalanpitäjältä kotkottajan ja pistin sen itse päiviltä. Meni muuten hetki muistellessa miten kanasta leikataan hienosti kaikki lihat talteen, mutta tulihan se sieltä. Pilkoin kanat pieniksi paloiksi ja löin pussiin. Perään hunajaa, mustapippuria ja soijaa. Annoin marinoitua 2-3h. Sillävälin kaivoin pastakoneen naftaliinista ja väsäsin ne. Yritin tehdä ensimmäisen erän erikoisvehnäjauhoista, ei tullut hyvä niin durumia vaan, siitä onnistuu aina.
Kanat oli saaneet marinoitua tarpeeksi, wokkipannu tulikuumaksi ja kanat sinne suhisemaan. Tuoksu aivan mahtava.
Sekaan pilkoin vähän sipulia, valkosipulia, paprikaa sekä pari vihreää chilipalkoa (ei kauhean tulisia). Paistoin niitä vielä hetken ja sitten kumosin sekaan 6-8dl kermaa (kunnon tavaraa, ei mitään kevytsontaa). Perään vähän suolaa ja kansi päälle. Hauduttelin niitä siinä tunnin verran ja rupesin keittämään pastaa.
Sitten vaan koko setti lautaselle ja nam
Helvetti miten iso ero (yllätys yllätys) siihen verrattuna että olisi ostanut kaupasta marinoitua kanasuikaletta, pistänyt kermaa ja keittänyt spagetit.
Ajattelin tehdä perus hunajamarinoitua kanaa kermakastikkeessa pastalla- ihan viimesen päälle alusta asti. Kermaa en kyllä tehny itte..
Kävin tutulta kanalanpitäjältä kotkottajan ja pistin sen itse päiviltä. Meni muuten hetki muistellessa miten kanasta leikataan hienosti kaikki lihat talteen, mutta tulihan se sieltä. Pilkoin kanat pieniksi paloiksi ja löin pussiin. Perään hunajaa, mustapippuria ja soijaa. Annoin marinoitua 2-3h. Sillävälin kaivoin pastakoneen naftaliinista ja väsäsin ne. Yritin tehdä ensimmäisen erän erikoisvehnäjauhoista, ei tullut hyvä niin durumia vaan, siitä onnistuu aina.
Kanat oli saaneet marinoitua tarpeeksi, wokkipannu tulikuumaksi ja kanat sinne suhisemaan. Tuoksu aivan mahtava.
Sekaan pilkoin vähän sipulia, valkosipulia, paprikaa sekä pari vihreää chilipalkoa (ei kauhean tulisia). Paistoin niitä vielä hetken ja sitten kumosin sekaan 6-8dl kermaa (kunnon tavaraa, ei mitään kevytsontaa). Perään vähän suolaa ja kansi päälle. Hauduttelin niitä siinä tunnin verran ja rupesin keittämään pastaa.
Sitten vaan koko setti lautaselle ja nam
Helvetti miten iso ero (yllätys yllätys) siihen verrattuna että olisi ostanut kaupasta marinoitua kanasuikaletta, pistänyt kermaa ja keittänyt spagetit.