Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mitäs hyvää possun sisäfileestä (löytyy kokonainen)?
En ole kauheesti tehnyt possusta mitään, kun se ei kuulu lempilihoihin.
Oisko hyviä vinkkejä/ohjeistusta kuinka tehdä pinaattilettuja itse tuoreesta pinaatista?
Voiko lohifilettä pakastaa? Meneekö ihan vituiksi? Tuossa lähellä yhdestä paikasta saa lohifilettä kakkoslaatua 10kg laatikon aina 34.90e. Ihan sairaan halpaa.
Mitä osaa naudasta wokkaamiseen?
Paistista tein wokkilihat, niin tuntui että olisi purkkaa jauhanut.
Hyvin voi pakastaa. Rasvaista kalaa ei kuulemma suositella pakastettavaksi yli 1kk pidempään, mutta en ole kyllä huomannut mitään vikaa pidempäänkin pakastettaessa. Kannattaa sulattaa jääkaapissa ennen valmistamista, pysyy hajut miedompana eikä jää ainakaan raa'aksi, kun on sisältäkin kokonaan sulanut
Edit. Rupesin miettimään oisko sittenkin ollut n. 3 kk pisin suositeltu pakasteaika lohelle... Anyways, säilyy minusta pidempäänkin ihan hyvänä.
Tälläistä on tullut tehtyä: JusSinan Keittiössä: Porsaan sisäfile ja kermakastike
Eli soija-hunaja-sinappi-oliiviöljy -possua. Kastike syntyy paistoliemestä. On herkkua.
Missä saatanan studiossa sä oot ton kuvannu?! :wtf:
Ja miksi FB ei ole raiskannut tuota huonolaatuiseksi?