- Liittynyt
- 1.6.2004
- Viestejä
- 16 123
- Ikä
- 48
Joku soossi pitäisi keksiä hampurilaisiin kanan ja vuohenjuuston kaveriksi. Lisäksi menee varmaan tomaattia, punasipulia ja salaattia. Vinkkejä?
Basilika-pohjaista pestoa sekoitettuna majoneesiin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Joku soossi pitäisi keksiä hampurilaisiin kanan ja vuohenjuuston kaveriksi. Lisäksi menee varmaan tomaattia, punasipulia ja salaattia. Vinkkejä?
Ei mitään uutta. Onhan tässä lihaskuntoharjoittelun ympärilläkin vaikka mitä myyttejä mitä viljellään ammattilaisia myöden.Kaikki huippukokit ovatkin väärässä :D
sous vide.
Tiedemies vs. kokit
Kyllähän toi sulkupaisto voi toimia, mitä raaemmaksi liha jätetään, eli kun paistoaika on lyhyt. Mitä pidempään pihviä paistetan, sitä kuivemmaksi se luonnollisesti tulee, oli pinta sitten kuinka suljettu tahansa. Senhän nyt jokainen ymmärtää.
En uskalla lähteä väittelemään tiedemiehen kanssa :D
Kaupallisissa keittiöissä tohon tyhjiöpakkaamiseen on ihan oma vekottimensa, etten tiedä miten moinen himassa onnistuu.
Valmiiksi marinoidusta? Tein kanssa kerran ja se marinadi kyllä pilaa maun. Yritin toki huuhtoa mahdollisimman hyvin pois ja rubbailla paremmalla matskulla, mutta kyllä se vehkeen maku tulee vaan läpi.Tekasin tuossa ekaa kertaa pulled porkia Lidlistä ostetusta kasslerpaistista.
Onko kellään tiedossa hyvää palvelua/kauppaa mistä vois tilata oikeasti syömäkelpoisia gluteenittomia tuotteita? Itellä ei ole keliakia mutta tyttökaverilla onpuhennut, ja tähän mennessä kokeillut tuotteet on ihan karmeeta shaibaa. Siis kaikenlaiset tuotteet mielessä.