- Liittynyt
- 7.1.2004
- Viestejä
- 13 063
Väsäsin tänään hirven kulmapaistin tolla yhdellä pulled porkin reseptillä. Eli ensin kaveri suolaliemeen päiväksi, sitten rubi pintaan ja uuniin pienellä lämmöllä. En kylläkään repinyt paloiksi vaan ihan veitsellä leikaten. Tuli aikasta hyvää, jopa hirvenlihasource eli appiukko kehui. Mausteseos sopi kuin nenä päähän ja liha oli erittäin mureaa mutta silti kosteaa, olin sen kääräissyt alumiinifolioon ettei liemet pääse haihtumaan. Kulmapaistissa on melkoinen jänne joka sekin oli mureutunut syömäkelpoiseksi. Ihan päältä oli vähän kuivempaa, pitää ehkä ens kerralla kääntää paisti ympäri puolessa välissä :D
Köntsä oli ehkä painavampi kuin oletin, sillä 12 tunnin kärtsäyksen jälkeen sisälämpö oli vasta 75 astetta.
Köntsä oli ehkä painavampi kuin oletin, sillä 12 tunnin kärtsäyksen jälkeen sisälämpö oli vasta 75 astetta.