Koitin pulled porkia väsätä mutta vähän käteen meni se. Ohjeessa kun oli että tunti-puolitoista uunissa/pauna niin ajattelin että tuollainen 700 gramman lavan tynkä ottaa maksimissaan kolme tuntia. No eihän se mihinkään riittänyt, mutta nälkä kun tuli niin piti ottaa hetkeksi uunista pois että saa laitettua muuta sapuskaa. Pistin hetken päästä takas uuniin, nostin lämmön 150 asteeseen ja oottelin neljä tuntia lisää, jolloin sisälämpö oli noussut 84 asteeseen. Sitten alkoi taas ruoka-aika kolkutella joten päätin ottaa kaverin "kesken" uunista ja syödä sen. Ja aika sitkeäksi se sitten jäi. Perkeles, tuollasen lirvun kanssa menee pitempään kuin kymmenkiloisen joulukinkun? No tietää ens kerralla varautua.
Nuo sämpyt oli ookoot. Parasta kotitekoista sämpylää mitä on vastaan tullut.